Čokoláda - Více než 100 nepostradatelných receptů
kolektiv autorů
Více než 100 série
< 2. díl >
Už slovo „čokoláda“ v sobě ukrývá jisté kouzlo. Milovníci této pochoutky shodně tvrdí, že její chuť je prostě neodolatelná. Čokoládu můžete využít k přípravě lahodných dobrot mnoha způsoby: v knize najdete teplé i chlazené dezerty, zmrzliny, pečené i nepečené dorty, řezy, sušenky, bonbony… Chcete-li vyhovět své chuti na čokoládu nebo potěšit něčím čokoládovým rodinu či přátele, stačí otevřít knihu a vyhledat v ní vhodný recept! Třeba nepečený dort s irským likérem, řezy cappuccino, nadýchané lanýže, tenoučké florentinky či čokoládové košíčky s krémem. Určitě sklidíte chválu! - přes sto receptů na lahodné klasické i nevšední pokrmy - krátký úvod ke každé kapitole s praktickými tipy - přehledný seznam surovin a srozumitelný postup přípravy - inspirativní barevná fotografie u každého receptu... celý text