Víkend s přáteli

Víkend s přáteli
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/239253/bmid_vikend-s-prateli-u3D-239253.jpg 3 111 111

Je léto, sobotní dopoledne, nádherné slunečné počasí a čtyři dvojice přátel se sejdou k tenisovému turnaji. Seznamte se s hostiteli: selfmademan Patrick a jeho suverénní až impertinentní a krásná manželka Caroline, kteří se chtějí pochlubit svým novým venkovským sídlem. Seznamte se s hosty: Stephen a Annie, sousedé z předchozího bydliště, kteří mají v současné době poněkud hluboko do kapsy, Charles, kterého jeho nová zazobaná manželka Cressida povytáhla na společenském žebříčku o několik příček výš, a Don a Valerie, otec s dcerou, kteří jsou místy až nelítostně soutěživí. A nečekaně do dramatu vstoupí další postava – Charlesova bývalá žena, kterou kvůli Cressidě opustil. První míček, který přeletí nad sítí, zahájí dva dny prosycené lahodným Pimm’s, výbuchy vzteku, flirtováním, záludnostmi a šokujícími odhaleními. Brzy se ukáže, že tento víkend se tenisu týká jen pramálo.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art

The Tennis party, 2011

SSTknihy
29.12.2024 3 z 5

Oddychové čtení na líné letní odpoledne. To, co zpočátku vypadalo jako pohodové setkání s přáteli se s každým odehraným míčkem mění v utkání, kde si každý z protagonistů rád zasmečuje, ať už slovem nebo činy. Nečekejte ale žádné velké drama, ani třeskutou zábavu. Prostě čtení na líné letní odpoledne...

denča1000
18.07.2021 3 z 5

Oddechové fajn čtení, pro krásné letní dny.

karin4338
30.04.2021 5 z 5

čo sa týká zápletky a dlho tiahnuceho sa deja, tak to bolo vážne slabé. Keď sa však človek nad tým zamyslí, tak autorka predstavila rôznych ľudí, z rôznych spoločenských vrstiev, kde štastie a peniaze sú iba relatívnymi pojmami. Keď niekto má peniaze, ešte neznamená, že má šťastný život, naproti tomu Annie a Stephen, i keď si žijú skromne, a majú svoje muchy, tak majú naplnený život rodinou a porozumením viac ako Cressida s Charlesom, ktorý síce dlho problémy s peniazmi nemali, ale určité skutečne dôležité hodnotu im chýbajú.
Dobrá knižka k zamysleniu, čo je naozaj dôležité. :)

sonabi
16.02.2021 4 z 5

Pohodová oddychovka

Jájinka
16.11.2020 2 z 5

Jako by to psal někdo jiný než S. Kinsella, nudné, bez vtipu, její knížky mají právě ten vtip a nadhled, toto byla ztráta času.

Mnaui
18.09.2020 1 z 5

Sice zajímavá zápletka, ale místy zdlouhavé. Musela jsem se nutit knihu dočíst..

Ála1968
14.09.2020 3 z 5

Čekala jsem,že to bude horší,ale mě se to celkem líbilo.Taková oddychovka na odpoledne.

martinkaLLL
21.08.2019 2 z 5

Je těžký tuto knihu hodnotit, až na potřetí jsem ji dočetla. Vůbec se mi to nelíbilo, i když to bylo od mé oblíbené spisovatelky. Proto je to těžké hodnotit.

If_Heureux
31.10.2018 3 z 5

Letní oddechové čtení. :)

Nixa
29.08.2018 3 z 5

Klidné oddechové čtení třeba k vodě nebo na dovolenou. Kniha se mi celkem líbila, četla se dobře, ale žádný zázrak to nebyl. Přesto nejsem zklamaná a autorku budu číst dál :-)

Aurorita
22.08.2018 3 z 5

Ani nevím, co k této knize napsat. Prostě dobrá oddechovka, u které nemusíte moc přemýšlet. Nenadchne, neurazí.

katallinka
17.08.2018 4 z 5

Tak tohle se mi moc líbilo. Kniha bez hlubšího děje, ale pěkně vyobrazeny vztahy mezi přáteli.

Miru
10.08.2017 4 z 5

Taková cynická vztahovka. To mám ráda.

kitty1113
26.01.2017

Nejhorší knížka, kterou jsem kdy četla! Děj o ničem, žádná zápletka a bez špetky humoru. Už jsem to chtěla několikrát vzdát, ale nakonec s vypětím všech sil dočetla. Ztráta času.

akšuram37
04.10.2016 2 z 5

Knížka nic moc, ale přečetla jsem jí. A co mě ještě štvalo byl formát knížky a text až úplně do kraje!

Audreyh
22.06.2016

Ale jo, bylo to takové oddechové čtení. Ze začátku jsem se musela pořád vracet na rozpis jmen, kdo je kdo a kdo patří komu, ale ve finále jsem se i pobavila. Doporučuji tuhle knihu jako nedělní relax na zahradě v houpacím křesle :-)

Doominika
25.05.2016 2 z 5

Na Sophii Kinsellu docela nuda. Nekolikrat jsem se ztratila ve jménech hlavních postav. Konec docela dobrý, ale podruhé určitě číst nebudu.

kilometr
27.04.2016 1 z 5

Už třetí strana mě varovala a já jich dal ještě dalších 57.Kdybych si já vůl raději uvařil.Nedočteno...10%.

Jenny3
07.04.2016 3 z 5

Oproti Lásce na zavolanou je tato kniha hodně slabá. Aneb jak víkendové tenisové utkání roztáhnou do více jak 200 stran. Ale ten konec se mi líbil - pěkné zúčtování. Proto dávám 3* a doufám, že další knížky od autorky budou lepší.

petra4080
25.02.2016 2 z 5

Z knihy mám docela smíšené pocity, četla se dobře, ale byla tak nějak o ničem :-( Mám již doma další knihy této autorky, tak doufám, že budou lepší než tato. Snad to ani nečtěte.