Vítězové nikdy nepodvádějí

Vítězové nikdy nepodvádějí
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/124421/vitezove-nikdy-nepodvadeji-a-to-ani-v-tezkych-casech-124421.jpg 4 14 14

Díky knize Vítězové nikdy nepodvádějí se naučíte naslouchat svému vnitřnímu morálnímu kompasu, i když vám titulky finančních periodik a chmurné předpovědi hrozí bankrotem. Naučíte se, jak chránit svou čest, když jdete proti proudu, jak vybudovat něco, co přetrvá, když vám ostatní vnucují rizikové úvěry a finanční výpomoc, jak převzít odpovědnost, sestavit silné týmy a podělit se o úspěch, který jste si tak tvrdě vybojovali.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Anag

Winners never Cheat

1Klárka1
12.03.2025 4 z 5

Huntsmanovo písanie je presné a jasné, a to ma okamžite vtiahlo do jeho príbehu. Jeho osobné skúsenosti, ktoré sú prepletené s praktickými radami, sú skutočne inšpirujúce. Autor sa nebojí otvorene rozprávať o svojich neúspechoch a chybách, čo dodáva jeho slovám autenticitu. Uvedomila som si, že víťazstvo nie je len o dosahovaní cieľov, ale aj o zachovávaní integrity a etických hodnôt.

Jedným z najvýraznejších momentov pre mňa bolo, keď Huntsman hovoril o hodnotách a zásadách, ktoré by sme mali dodržiavať, aj keď čelíme ťažkým rozhodnutiam. Jeho presvedčenie, že skutoční víťazi nikdy nepodvádzajú, mi dalo podnet na zamyslenie o vlastnom prístupe k životu a práci.

Kniha je napísaná pútavým štýlom, ktorý je ľahko čitateľný, a pritom dokáže preniknúť do hlbokých tém. Myslím si, že by ju mal prečítať každý, kto sa snaží uspieť nielen v kariére, ale aj v osobnom živote. Je to povzbudenie pre tých, ktorí sa obávajú, že musia obetovať svoje hodnoty na ceste za úspechom.

Celkovo hodnotím "Vítězové nikdy nepodvádějí" ako veľmi cenný prírastok do literatúry o osobnom rozvoji a etike. Odporúčam ho každému, kto sa snaží nájsť rovnováhu medzi úspechom a morálnymi hodnotami.

gabriela8704
08.09.2024 5 z 5

Moje novodobá bible pro charakter podnikatele.

Felsenberg
26.05.2015 3 z 5

Zajímavá kniha o tom, jak se morálně prosadit v byzbysu a hlavně být dobrým člověkem a požehnáním pro své okolí.

Autorovy knížky

Jon M. Huntsman