Vodní hrob
Martin Goffa
Novinář Marek Vráz série
< 7. díl
Novinář Marek "Terence" Vráz se setkává s umírající ženou, která chce na poslední chvíli ulevit svému svědomí. Svěří se mu, že před lety tajně porodila a pak zabila své dítě. Terence se snaží ověřit pravdivost jejího příběhu, naráží však na nesrovnalosti a v ženině vyprávění objevuje větší a větší trhliny. Nakonec však zjistí, že věci, které si žena pamatuje, nejsou zdaleka tak hrozivé, jako skutečnost.... celý text
![4xbabča 4xbabča](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/129155/m_4xbabca-4H9.jpg?v=1590772402)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Zajímavý příběh, který se snaží novinář MarekTerence Vráz svým usilovným pátráním vyřešit, je moc pěkné a chvílemi i docela napínavé čtení.
![Wabinka Wabinka](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Dočkali jsme se už sedmého Terencova případu. A jsem ráda, že M. Goffu má múza stále v oblibě a píše docela dost rychle. I když tentokrát možná kniha trošku slabší než ostatní, ale stále fajn a určitě stojí za přečtení.
![Emma27 Emma27](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Přečteno za odpoledne.Kniha se mi líbila.Příběh byl zajimavý,napínavy,ale trochu slabší než predchozí knihy.
![Maks11 Maks11](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Na každou novou knížku čekám a musím hned číst. Jen taková otázka,taky jste si pustili tu písničku? Kdo přečetl ten ví..
![Dela111 Dela111](https://www.databazeknih.cz/img/users/23_/239619/m_dela111.jpg?v=1728850427)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Sedmý díl série se sympaťákem Terencem přináší opět zajímavý námět. Terence se díky své dobrácké povaze dostane k loži umírající ženy a vyslechne její trochu zmatený příběh a navíc slíbí, že někomu vyřídí její podivný vzkaz. Samozřejmě se do celého případu nakonec zamotá více než je mu milé a také mnohem více zjistí...
Knihy Martina Goffy mně sedí, líbí se mi čtivý styl často proložený drobnými vtípky, takže jsem opět četla nadšená a slupla jsem knihu na jeden zátah. Bylo to skvělé počteníčko, přesto však o kapku slabší než jiné díly, za přečtení ovšem určitě stojí :-).
![Jenny46 Jenny46](https://www.databazeknih.cz/img/users/29_/295283/m_jenny46-65b006e36a4ea.jpg?v=1706034916)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Taková jednohubka na pár hodin...
Autora mám ráda styl psaní mi sedí jeho vtipné komentáře na Terence , příběh čtivý jako vždy.
2020 | ![]() |
2014 | ![]() |
2019 | ![]() |
2013 | ![]() |
2020 | ![]() |
Kniha je čtivá, v tomhle Goffa prostě nemůže zklamat! Příběh je zajímavý. Rozhodně se nedá říct, že bychom s Terencem řešili pořád to samé. Ale těch otazníků po přečtení knihy zbylo, alespoň na můj vkus, zbytečně moc. Takže pravidlo lichých a sudých dílů za mě platí i nadále.