Na to, že sa dej odohráva iba dva roky po vojne mi štýl pîsania nepripadal archaický, naopak, bol dosť moderný a na rozdiel od fikeroviek sa mi pačil. Dej a hlavná pointa boli zaujımavé, vykreslenie atmosféry a personálu v hoteli má bavilo. Nikdy predtým by ma nenapadlo, že takéto staré krimi by v našich končinách mohli byť tak dobre spracované. A viem si predstaviť, že by mohlo fungovať aj filmové spracovanie. Zaujímalo by ma, kto sa schovával za pseudonymom a prečo ho vôbec použil a tiež či ten autor napísal aj iné krimi, rada by som si ich prečítala.