Všechno je dobré
Hanka Synková
Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia… To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na KAŽDÉ potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět CO a K ČEMU. K tomu poslouží i tato knížka, která přichází po publikacích: KOŘENÍ PROTI CHOŘENÍ, VŠECHNO JE JEDlé a NEBUĎME KYSELÍ, BUĎME ZDRAVÍ.... celý text
Přidat komentář
Jak napovídá název, knížka volně navazuje na Všechno je JEDlé. A stejně jako ta předchozí (i všechny ostatní od Hanky Synkové) je plná užitečných informací a zároveň i drobných postřehů a úsměvných historek jen tak pro potěšení. Pěkně to ladí s tím, co je v textu doporučováno - zdravá výživná strava, ale zdaleka ne jenom ta...