Výhra / Černý baron / Místo ženy / Pistolník a řeholnice
David Baldacci , Jack Higgins , Barbara Delinsky , Tom Eidson
Svazek obsahuje čtyři vybrané romány od současných úspěšných angloamerických autorů ve zkrácené verzi. Tento svazek obsahuje tyto tituly: Baldacci, David: Výhra Higgins, Jack: Černý baron Delinsky, Barbara: Místo ženy Edison, Tom: Pistolník a řeholnice
Velice mě zaujala kniha "Černý baron". Čtivý válečný příběh z pohledu dvou vynikajících letců, bratrů--dvojčat. Bojují na opačných stranách. Oba se dostanou do ohrožení života ze strany Němců. Rodinná soudržnost ,láska synů k matce, hrdinství, nečekané rozuzlení. Další tři knihy mě moc neoslovily.
Vcelku dobře napsaná kniha. Čtenář nemusí číst knihu od začátku,ale může si vybrat autora.
Velice dobře sestavená kniha příběhu,každý vlastně jiného ražení.Dobře se mi četla při dalekém cestování.
Velmi pestrý výběr autorů a příběhů. Doporučuji přečíst jen kvůli výběru dalších knih od autorů. Je to takové vodítko, když je někdo na vážkách a neví k jakému žánru se přiklonit, takhle si může každý vybrat ten svůj.
Dobrý nápad..škoda že mám jen tuhle.
Skvelý výber kníh, každá jedna na mňa pôsobila tak, že som nemohla prestať čítať.