Výhra / Čierny barón / Miesto ženy / Pištoľník a rehoľníčka
David Baldacci , Jack Higgins , Barbara Delinsky , Tom Eidson
Výhra: LuAnn je slobodná matka, chudobná ako kostolná myš - až kým jej podvodná výhra v lotérii neprinesie nepredstaviteľné bohatstvo. Potom však zistí, že už nedokáže žiť v klame. Diabolský osnovateľ podvodu má však iné, oveľa hrozivejšie zámery... Čierny barón: Osud chcel, aby dve letecké esá, dvojčatá Max von Halder z Berlína a Harry Kelso z Bostonu bojovali na nepriateľských stranách. Hlboké bratské puto, ktoré ich spájalo, napokon priamo či nepriamo ovplyvnilo priebeh druhej svetovej vojny... Miesto ženy: Claire sa tak veľmi usilovala byť dobrou manželkou a milujúcou matkou - a popritom ešte viesť vlastnú firmu! A teraz sa musí pozerať ako sa jej doterajší život mení na trosky... Pištoľník a rehoľníčka: Nat je osamelý pištoľník utekajúci pred prenasledovateľmi. Cestou narazí na sestru Agnešu s hlúčikom sirôt, ktorý sú v indiánskom obklúčení...... celý text
Velice mě zaujala kniha "Černý baron". Čtivý válečný příběh z pohledu dvou vynikajících letců, bratrů--dvojčat. Bojují na opačných stranách. Oba se dostanou do ohrožení života ze strany Němců. Rodinná soudržnost ,láska synů k matce, hrdinství, nečekané rozuzlení. Další tři knihy mě moc neoslovily.
Vcelku dobře napsaná kniha. Čtenář nemusí číst knihu od začátku,ale může si vybrat autora.
Velice dobře sestavená kniha příběhu,každý vlastně jiného ražení.Dobře se mi četla při dalekém cestování.
Velmi pestrý výběr autorů a příběhů. Doporučuji přečíst jen kvůli výběru dalších knih od autorů. Je to takové vodítko, když je někdo na vážkách a neví k jakému žánru se přiklonit, takhle si může každý vybrat ten svůj.
Dobrý nápad..škoda že mám jen tuhle.
Skvelý výber kníh, každá jedna na mňa pôsobila tak, že som nemohla prestať čítať.