Výpověď
Whitney G. (p)
Pracovat pro hotelového magnáta Prestona Parkera není žádný med, a když Tara nastoupila jako jeho asistentka, nikdo nevěřil, že vydrží déle než dva měsíce, protože dvacet lidí před ní skončilo ještě mnohem dřív. Po dvou letech má však i ona arogantního tyrana plné zuby a usoudí, že je nejvyšší čas podat výpověď. Šéf jí však dopis vrátil se svým typickým sexy úšklebkem a poradil jí, aby si pořádně přečetla svoji pracovní smlouvu. Tara si teď uvědomuje, že pokud nenafinguje vlastní smrt, neotráví Parkera nebo se jí nepodaří vyjednat změnu v té nemožné smlouvě, uvízla navždy s tím nejnafoukanějším a nejbezcitnějším šéfem v New Yorku. Jenže pak jí Parker jednou večer zavolá, protože se ocitne v nouzové situaci...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , BaronetOriginální název:
Two Weeks Notice, 2018
Skvělá oddechovka,která se četla sama..přesně nějak takhle jsem si to představovala...jenom mi přišel moc uspěchaný konec... trošku bych to ještě protáhla
Nicméně se mi strašně líbilo že se hlavní postavy (Preston a Tara)nesnášely..mám ráda když se vztahy mezi nimi postupně mění..chemie mezi nimi byla nepřehlédnutelná..strašně jsem se bavila když se ti dva hádali nebo si dělali naschvály..je to ten typ knížky kterou máte za pár hodin přečtenou
Potřebovala jsem nějakou vtipnou oddechovku, a taky že jsem ji dostala. Dost jsem se u ní opravdu nasmála a zlepšila mi tak den. Někdy v budoucnu dám třeba šanci i dalším knihám od autorky.
Príjemná jednohubka, vtipná ale na mňa trošku natiahnuta, záver uz trosku stracal švih. Mam radšej knihu Zapletený od Emmy Chase, aj hlavná zápletka je dosť podobná, tie dialógy ma ale tam bavili viac. Ako aj Božský bastard od Christiny Lauren :)) Proste knihy, kde sa baby len tak nedajú ale tu chýbalo to "mrchavstvo". Asi mi prišla až moc obetava, tým ze mu stale robila po voli :D
Tak této knize říkám parádní oddechovka, čtivě napsaná a plná vtipu, až jsem se smála nahlas. Romantika jak má být. Doporučuji. Anotace mě naprosto dostala.
Skvělé! Přečteno za jeden den! Svižné, čtivé, vtipné. Nevím, co bych k tomu více napsala.
Tak tuhle knihu na 100% doporučuji. Od prvního písmene do poslední stránky jsem se neskutečně bavila. Od samého smíchu budu mít na briše břišáky :-D Přečteno na jeden zátah a v rekordním čase :-). Zase jeden namyšlený a arogantní blbec, ALE prostě špičkově napsané. Příběh Prestona a Tary vás určitě nebude nudit ani trošku.
Knihu jsem přečetla na jeden zátah, pobavila jsem se u ní, obzvláště na začátku děje, kdy hl.hrdinka hledala práci a u prvního setkání s Parkerem. Kniha obsahuje mnoho vtipných dialogů i smutné téma. Jen se přiznám, že mi už vadí hlavní hrdinové, kteří jsou nechutně bohatí, s dokonalou postavou a ještě přivedou ženu k orgasmu při prvním sexu. Na druhou stranu kniha se čte velmi dobře a potěšila mě osobní poznámka autorky na konci knihy.
Parádní příběh. Skvěle napsaný! Oba hrdinové byli báječní. Mělo to náboj i jiskru. Úžasná kniha na letní dny u bazénu! Autorku knihy mám moc ráda! Takže jednoznačně stojí za přečtení.
Romantická oddechovka, namyšlený arogantní hlavní hrdina, ale i tak je kniha čtivá. Doporučuji.
Protivný, namyšlený a arogantní debil neboli šéf. Ale v tomhle případě se mi moc líbily skryté věci které pro ni dělal a na které přišla až později. Pěkné čtení
Á další arogantní ,namyšlený blbec.Whitney G.je má asi v oblibě a to je moc dobře,protože o nich umí psát úžasné příběhy.Moc jsem si tuto knížku užila jako všechny ostatní,které jsem od ní četla.
Určitě doporučuji!!!!
Tak už jsem od Whitney četla i lepší... Tato kniha je agresivnější, než ty předešlé, což tam sice patří, ale z nějakého důvodu mi to vadilo. Neumím říct proč...Ale jinak fajn, jen to prostě není plný počet...
Nějaké pasáže, byly dobré, něco mi nesedlo. Pěkná romantická povídka s trochou erotiky.
Mam rada tuto autorku, vie zaujať dej aj štýl písania sa mi paci, urcite si ju zaraďujem medzi obľúbené spisovateľky
Rozhodně stojí za to si přečíst. Příběh je vtipný, svižný, místy i erotický. Přestože se on chová jako největší hajzl pod sluncem a otrokář zároveň, tak ona jeho úkoly plní s grácií a bez ztráty charakteru.
Tak tohle byla pořádná rychlovka. Skvělá oddechovka u které člověk úplně vypne. Jediné co mi vadilo je to rychlé skákání v čase. Občas mi přišlo jakoby ty kapitoly nebyly dodělané. Ale i tak, děj je svižný, vtipný, nějaká ta pikantní erotika a čte se to úplně samo. Takže, ano, nakonec mě to bavilo
Preston je "debilní" šéf a k tomu ještě "kretén", ale já si ho neskutečně oblíbila i přesto jaký byl parchant. Bohužel mám pro takové chlapy ( v knížkách) slabost.
Tara je úžasná, moc se mi na ní líbí to jak je "držkatá" ,a že Prestona má prostě na háku To jejich popichování je dokonalé
2017 | Turbulence |
2020 | Výpověď |
2021 | Důvodné pochybnosti |
2020 | S pozdravem Carter |
2021 | Trhni si, Ethane |
Super rychlé čtení. Brala bych víc stránek a mám k tomu pár připomínek, ale je to skvělá oddechovka na jeden večer. O mých připomínkách se dočtete v mojí recenzi :).