Výživa v těhotenství od A do Z
Jarmila Mandžuková
Nové stravovací návyky s vynikajícími recepty pro budoucí maminky. Kdy jindy se stravovat správně než v době těhotenství, kdy máme zodpovědnost nejen za sebe, ale i za svého potomka. Úpravou stravy se dá udělat opravdu hodně, neboť kvalitní jídelníček zlepšuje šance na otěhotnění, následně na nekomplikované těhotenství, má vliv na psychickou pohodu budoucí matky a výrazně ovlivňuje nejdříve plod, poté i miminko po narození. Je tak možné zabránit nedostatečnému vývoji orgánů, snížit riziko vývojových vad, ovlivnit porodní hmotnost a zlepšit vývoj mozku. Navíc rozmanitá strava obsahující všechny živiny nebude přispívat k nežádoucímu nárůstu hmotnosti a rozvoji obezity. Kniha nabízí množství důležitých rad, ale i receptů na chutné a zdravé pokrmy určené těhotným ženám. ... celý text
Přidat komentář
Autorovy další knížky
2003 | Co jíst, když ... |
2017 | Bylinky - Léčivá moc přírody |
2003 | Kuchařka - Mikrovlnná trouba pro začátečníky |
2002 | Vánoční netloustnutí aneb Lehké vánoční cukroví |
2006 | Co pít, když... |
Přehledná kniha, vše se mi líbí. Za mě za 1!