Výživou proti rakovině - Jak zastavit rakovinový gen
Johannes F. Coy
Recepty na každý den – zdraví začíná v kuchyni. Změna stravování připraví rakovinové buňky o základ jejich výživy – glukózu a chrání zdravé buňky v těle. Proto odlišné složení stravy představuje důležitý doplněk onkologické léčby. Kuchařka názorně dokazuje, že motem výživy proti rakovině není vzdát se všeho dobrého, ale naopak jíst rozmanitě a chutně. Recepty byly vytvořeny speciálně pro onkologické pacienty a testovány na klinice. Ukazují, jak může být zdravá protirakovinová výživa lákavá a posilující.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2013 , Ikar (ČR) , Ikar (ČR)Originální název:
Anti-Krebs Kochbuch, 2010
více info...
Přidat komentář
Kniha je plná zajímavých informací a popis vzniku rakoviny je detailní. Kniha se nečetla úplně lehce, ale byla dobře napsána, ovšem někdy až zdlouhavě. Přesto nesouhlasím s autorem ve všem, masitá strava, uzeniny apod... Vyhýbat se sladkému ovoci úplně. Vzala jsem si z knihy jen něco.
Autorovy další knížky
2013 | Výživou proti rakovině - Jak zastavit rakovinový gen |
2013 | Výživou proti rakovině - Kuchařka |
prima kniha, lze snadno následovat rady a recepty