Vzplanutí: Druhé kolo

Vzplanutí: Druhé kolo
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541097/bmid_vzplanuti-druhe-kolo.jpg 4 6 6

Do života Victorie Joseline Clarkové vtrhl chaos – díky klukovi s krásnou tvářičkou a nitrem, které všechno ničí. Ode dne, kdy ho potkala, si už vůbec ničím není jistá. Ví jen, že se s každým dalším setkáním propadá víc a víc do hlubin jeho pohledu a marně hledá únik. Nathaniel je ztělesněním problémů, neustálých hádek, křiku, nevyřčených, ale zraňujících slov. Přestože si Victoria uvědomuje, že on i svět, v němž žije, jsou na hony vzdálené její představě o budoucnosti, nemůže si pomoct, ale zároveň cítí, že se blíží den jejího pádu. Pádu, jehož jméno zní Nathaniel Shey. Victoria tuší, že se v jejím životě blíží okamžik, kdy bude muset učinit rozhodnutí – vybrat si mezi tím, co chce, a tím, co je pro ni nejvhodnější. Jenže zatím neví, jak těžké to bude. Může si namlouvat cokoliv, ale pravda je, že tenhle krásný kluk představuje zkázu. Přitažlivou zkázu plnou lží, temnoty a žáru, která ji stahuje až na samé dno pekla. Má Victoria sílu dostat se z něj zpátky na povrch? Otevři konečně oči a uvidíš, jaký je svět doopravdy.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Start a fire: Runda druga


více info...

Přidat komentář

KajinaH722
08.09.2024 5 z 5

Četla jsem ve formě e-kniha. Mrzí mě, že Nakladatelství neví,zda vyjdou i ostatní díly kvůli malé prodejnosti. Nechápu,protože to miluju.
Teď ke knize bavila mě ještě daleko víc,než první díl. Autorka nás hodně napínala a bylo tam dost škádlení,jiskření,nenávist, bolest,pomsta a zápasy. Moc se mi líbilo,jak se vztah s Victorii a Sheyem měnil v něco jiného a moc mě to bavilo. Byli tam dost pády a bolesti. Ten konec? :( Moc prosím o další díly, protože tu sérii zbožňuju.

Majuš333
18.08.2024

'Naděje. To ona nás nejvíc zraňuje, protože nás krmí sebeklamem. Vždycky je to ona. Všechno jí podřizujeme.'


VINNÁ! Som vinná vo všetkých bodoch svojej obžaloby: Aj napriek nie veľmi lichotivému hodnotiu pri prvej časti tejto série a bitiu sa do pŕs, že po druhej časti nesiahnem, som podľahla :)
No II.kolo má ešte viac strán ako I.kolo :(
Prvých 300 strán som bola naozaj zmätená a vôbec som nevedela, ako pomenovať či uchopiť 'vzťah' medzi Victoriou a Nathanielom, pretože mi to prišlo ako stretnutia dvoch sociopatov a Vic bola navyše ešte aj hašterivá hysterka... Následne prišiel obrat o 360° (hlavných hrdinov alebo autorky???) a ja som mala pocit, že čítam úplne inú knihu...
To, čo ma tak veľmi iritovalo v predchádzajúcom 'kole'-prvá veta meno, druhá veta priezvisko-autorka zachovala aj tu a mňa to dosť rušilo, hlavne keď sa jednalo o Matta či Scotta.

/Potřásla jsem hlavou, prudce se otočila a udeřila Sheye do hrudi. Nathaniel zaúpěl, poslušně však poodstoupil o dva kroky dozadu a spolu s tím pohybem zmizelo i všechno teplo, takže mě znova ovanul nepříjemný chlad.

Chtěl Nathaniela udeřit do čelisti, ale Shey se obratně vyhnul a téměř ve stejném okamžiku uštědřil blonďákovi pořádnou ránu do břicha./

Opäť sa vyhnem hviezdičkovému hodnoteniu, pretože aj keď ma niektoré veci dosť štvali, knihu som si v podstate užila a určite sa pustím aj do III.kola :)


"Neposkakuj mi tady," řekl Shey nakonec a svěsil ruce podél těla.
"Tys to dělal úplně stejně," připomněla jsem mu a zastavila se.
Dech jsem měla zrychlený a musela jsem se zapřít o kolena, jelikož jsem začala vidět mžitky. Hlasitě jsem funěla a zakláněla hlavu.
"Bože můj, asi mi praskl slepák," zaúpěla jsem vyčerpaně a chytila se za bok. Přivřela jsem oči. Vážně bych měla zapracovat na kondičce.
"Když takhle hopsáš ty, vypadáš jako zhulenej jezevčík," odvětil sarkasticky.

"Možná jsi vyhrála bitvu, ale ne válku," odsekl otráveně, aniž by se na mě podíval.
Nemohla jsem se ubránit širokému úsměvu, když pomalu nasedal na místo spolujezdce.
"To je vtipný," prohodila jsem spokojeně.
Když se pohodlně usadil, podíval se na mě unavenýma očima.
"Co?" zeptal se nepříjemně. Věnovala jsem mu něžný úsměv a kousla se do tváře.
"To, že si myslíš, že už jsem začala válčit," odpověděla jsem a zabouchla za ním dveře.
Otočila jsem se a ucítila na zádech jeho elektrizující pohled.


Autorovy další knížky

P. S. Herytiera (p)
polská
2023  66%Vzplanutí: První kolo
2024  83%Vzplanutí: Druhé kolo
Skrýt reklamy