Toužím po tobě

Toužím po tobě
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500105/touzim-po-tobeSRRS4G-uvo-.jpeg 4 537 537

Vzplanutí série

< 3. díl

Tahle pohádka plná sexy zvratů je o nemajetné švadlence ze San Francisca a králi italské exkluzivní módní tvorby. Kdo na koho co ušije a jak to všechno dopadne? Majitelka butiku Kimber DiSantová má za sebou perné chvíle. Z jejího prince Krasoně se vyklube prevít, který jí dá kopačky rovnou u oltáře, a obchod lehne popelem (doslova). Kimber se ocitá v italské Florencii s macechou, učiněnou ledovou královnou, a snaží se zachránit neprosperující krejčovskou firmu svého zesnulého otce. Situaci může zhoršit už jen jedna věc: další muž v jejím životě. S nabídkou na odkoupení otcovy firmy přijde arogantní italský módní magnát, bohatý a sexy jako hrom. Vzájemná přitažlivost přesahuje všechny meze, ale Kimber se nehodlá znovu spálit. Matteovi Morettimu ženy neříkají ne – a už vůbec ne tak vehementně a vztekle, jak to umí Kimber. Zatímco mezi nimi jiskří žár, Matteo pro tuhle senzační Američanku přichystá záludný plán. Co má v úmyslu? Dobývat ji krok za krokem vášnivými polibky. Kimber si říká, že je to všechno jenom hra. Jejímu zlomenému srdci jistě nehrozí nebezpečí, Matteovy doteky ji nepřimějí roztančit se radostí. Ale i nejzarputilejším nepřátelům se může stát, že se fantazie v životě promění ve skutečnou romantiku.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red

Ache for You, 2018

Hatshepsut
07.08.2022 5 z 5

Romantické, vtipné a určitě velmi čtivé. U této autorky vím přesně do čeho jdu a je to záruka, že se budu bavit. Vzájemné humorné přestřelky, chemie mezi prostořekou Kimber a italským nevlastním bratrem, nejlepší přátelé, nevlastní matka a psí sestry jsou zábavnými prvky celé této romantické komedie. Rozhodně se nudit nebudete! Doufám, že od této autorky u nás ještě něco vyjde, protože já si to zcela jistě přečtu. :-)

blanka5960
31.07.2022 5 z 5

Třetí díl romantické série Vzplanutí je za mě je tím nejlepším.
Hlavní hrdinové jsou oba velmi sympatičtí, Kimber je skvělá, co na srdci to na jazyku, správně prostořeká, s ničím si nedělá velkou hlavu. A Mateo Moretti to je krasavec, elegán, aristokrat, kterého Kim právě zaujala svou přímostí, tím že ji vůbec nezajímají jeho finance nebo společenské postavení.
Byla to skvělá kombinace romantiky/erotiky a tak trochu samozřejmě pohádkového příběhu, to celé odehrávající se v Itálii. A mě to bavilo a moc.

preny
28.07.2022 5 z 5

Super kniha,příběh byl čtivý,letní oddychovka.

Ešína
28.07.2022 5 z 5

Wow! Perfektní. Třetí díl série Vzplanutí se mi líbil asi nejvíc. Čtivé, sexy, romatické, smutné a velice vtipné. Má to vše co v knize potřebuji. Matteo byl opravdu okouzlující a Kimber se svou povahou byla rozkošná. Prostředí a titul tomu dodalo šmrnc. Bellezza!! Nemůžu se dočkat co autorka napíše příště.

Knihomolka97
28.07.2022 5 z 5

První díl Hořím pro tebe jsem teda ještě nečetla, ovšem druhý s názvem Taju pro tebe miluju a nastavil laťku hodně vysoko.

Toužím po tobě je skoro až pohádkový příběh, který od začátku hltáte a chcete víc a víc. Mezi hrdiny je od začátku cítit chemie, od prvního momentu to krásně jiskří.

Kimber má opravdu nevymáchanou pusu (není se ale čemu divit) a její slovní přestřelky s Matteem neměly chybu. Chvilka to bylo tak vtipné, až jsem se málem za břicho popadala.
I přesto, že jsem se nedočkala tolik erotiky, to bylo žhavé a hlavně romantické. Už jen ty polibkyy. Skvělý nápad Matteo.

Opět jsem ráda za vyprávění z pohledu obou hlavních aktérů, četlo se to krásně a měla jsem problém se odtrhnout. Oblíbila jsem si i další postavy - Jennera samozřejmě, dokonce Brada i markýzu. A nesmím zapomenout na Cornelii.
Prostředí Itálie, móda, romantika... co víc si přát? :)
Taju pro tebe sice o trošku vede, ale Toužím po tobě daleko nezaostává a davám slabších 5⭐️/5⭐️. (původně jsem chtěla dát 4,5⭐️, ale to je zkrátka málo!)

Artep071
25.07.2022 5 z 5

Tak tohle dílko jsem si užila ... bylo to vtipné, smutné, žhavé a pohádkově romantické xi xi ... baví mě autorčin styl psaní ..baví mě její odvážné a silné hrdinky... tento příběh byl hodně mimo realitu oproti předešlým, ale po tom fiasku co jsem před touto knížkou četla jsem si tu pohádku náramně vychutnala .. :)

Anna195
25.07.2022 4 z 5

4,5/5

Posledný diel z tejto skvelej série mám za sebou. Síce táto časť neprekonala moju obľúbenú 2.časť Taju Pro Tebe, ale aj tak som si toto čítanie užila.

Opäť autorka vytvorila skvelú dvojicu a tentoraz nás autorka zaviedla do sveta módy a do krásneho Talianska, čo bola pre mňa veľmi príjemná zmena. Naša hlavná dvojica Matteo a Kimber ma veľmi bavili, no najmä, keď boli spolu, keďže aj tu bolo medzi nimi množstvo iskrenia, vášne či skvelých doberačiek.

Vôbec by mi nevadilo viac kapitol práve z pohľadu Mattea, lebo na jeho kapitoly som sa vždy tešila, keďže veľa vecí robil najmä preto, aby si získal Kimber. Síce na začiatku som si myslela, že Matteo bude typický playboy, ale ešte väčšie prekvapenie bolo pre mňa, keď som zistila, aký v skutočnosti je... Takže síce žiaden playboy, ale milujúci a dominantný chlap, ktorý by pre Kimber urobil prvé posledné. Kimber bola na začiatku skvelá, svojská, sama sebou, čo sa mne veľmi páčilo. Až na to, že mi prišla ku koncu veľmi nerozhodná, keďže sa jej nerozhodnosť často opakovala, tak už tá nerozhodnosť mi prišla až prehnaná.

Čo sa musím uznať, že Kimber mala fakt skvelých priateľov a scény s nimi som milovala, pretože tie boli vždy plné humoru. A z čoho som bola veľmi prekvapená bolo to, čo sa vykľulo z bývalého priateľa Kimber, pretože toto som nečakala, keďže začiatok príbehu bol, aký bol.

Napriek tomu jednému negatívu, knihy od tejto autorky milujem, pretože sú vždy plné vášne, iskrenia a vie vytvoriť postavy, ktoré ma hneď zaujmú.

Raislin
24.07.2022 3 z 5

Tento díl mi přijde nejslabší. Hlavní hrdinka mi není sympatická a neustále se opakující oslavy její dělohy mi přijdou trapné nikoli humorné. Stejně tak i její výhrůžky fyzickým násilím. Navíc od prvních stránek je příběh naprosto předvídatelný a ničím nepřekvapí. Takže já jsem zklamaná!

rampapa
21.07.2022 5 z 5

Tak tohle hle byla bomba. Moc jsem se na další díl těšila a jsem jím nadšená. Wow. Miluju tuhle autorku a to jak píše. Za mě nejlepší knížka z téhle série. Kimber jsem si hnedka zamilovala a Mattea ach Mattea taky. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

zuzka5372
20.07.2022 5 z 5

Opět senzační kniha. Skvěle napsané. Autorky styl psaní mi hrozně sedl. Doufám že se dočkáme dalších knih v češtině. Už když jsem knihu kupovala tak jsem věděla že to bude zase top kousek. Její příběhy mě hrozně baví.

Zomy
15.07.2022 5 z 5

Tato autorka mě moc baví! Nejvíc mě oslovila její první knížka, Hořím pro tebe - možná protože to bylo nové, nečekané a velmi příjemné překvapení s velkou romantikou.
Toužím po tobě je už lehce na hraně, je to bláznivá romantická komedie (i přes všechna ta dramata) a veliká pohádka, kde těch náhod a překážek už jaksi bylo moc. Když jsem po dvacáté četla o tom, jak Kimber vybouchla děloha, tak už jsem teda protáčela oči.
Přesto je přesně tohle to, co potřebuju číst na vyčištění hlavy - o praštěné holce se srdcem na dlani a myšlenkami hned na jazyku a věrném princi, který nikdy nezklame.

Anna415

Toužím po tobě ️
J. T. Geissinger️

Třetí díl série Vzplanutí a ani tento nezklamal. Musím se sice přiznat, že předchozí dva díly jsem vnímala spíše jako průměrné čtivo, které se sice četlo pěkně, ale po delší době jsem si děj již příliš nepamatovala. Zde jsem se obávala něčeho podobného, ale musím upřímně říci, že jsem opravdu velmi mile překvapena.

Kniha Toužím po tobě mi přišla ze všech tří knih jako nejlepší – s nejlepším dějem a nejlépe čtivá.

Ono ano, přiznávám, že se v knize trochu projevily mé osobní tendence tíhnoucí k Itálii a italské nátuře, ale i tak musím říci, že kniha byla jednoduše skvělá.

Děj mi pěkný, neokoukaný a příběh měl spád a krásný sarkastický humor, který dokážu osobně ocenit.

Co bych možná trochu vytkla, tak to bylo občasné jednání hlavních postav – obou! Sem tam mě rozčilovala jejich „podezíravost“ a řekněme neracionální chování… ale zase na druhou stranu si říkám: Bůh ví, jak bych v podobné situaci reagovala já sama.

Celkové hodnocení je tedy nadmíru pozitivní a knihu mohu s naprosto klidným svědomím všem doporučit.️

georginaa
15.07.2022 5 z 5

Kimber byla skvělá, přímočará, nedělala si žádné servítky vůči titulu Matea. Brala ho úplně jako každého jiného a to ho imponovalo. Že ho vlastně nechtěla kvůli penězům, moci, slávě, ale kvůli jeho samotnému. Jejich soutěživost kdo z koho byla dost náruživá. Nejvíc mě pobavila jejím přirovnáním, kterých bylo spoustu. "Mám v hubě jako kdybych tam měla hovno od bezdomovce" tak na tuhle hlášku nemohu zapomenout. Prostě a jednoduše, celá série byla fajn a doufám, že se dočkáme dalších knih této autorky.

MaláKnihomolka
14.07.2022 4 z 5

Třetí a zároveň poslední díl mé oblíbené série. Opět jsem se neskutečně bavila po celou knihu, autorka má za mě skvělý smysl pro humor. Kimber měla prořízlou pusu, něco jako co na srdci, to na jazyku. Docela mě ta holka bavila, ale zároveň se vám díky ní potvrdí přísloví „Nesuď knihu podle obalu.". Bylo mí líto co se jí všechno stalo, jenže tady přišel kámen úrazu. Těch "náhod" a všeho na mě bylo už moc. Ovšem Bradley ke konci dost překvapil a to, proč se na začátku knihy zachoval jak se zachoval… bylo to překvapení, co si budeme. I když stejně bych mu asi jen tak neodpustila.
Matteo vypadá zpočátku jako klasický Playboy, ale nakonec si vás prostě získá. Jeho plán jak postupně něco Kimber vracet, přehlídka, péče o ní, hezké řeči… plus "hrabě" s krásnými vlasy, to chcete. Navíc se mi líbilo zasazení knihy do Florencie a světa módy.

Druhý díl pro mě zůstává srdcovkou této série (hlavně Hopsálek). Tento je nejvíc takový pohádkový. Ovšem s klidným srdcem můžu doporučit všechny tři díly. A teď na léto? Ideální!

nela3812
13.07.2022 5 z 5

Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji @knihydobrovsky

V rukou držím již třetí díl ze série Vzplanutí a musím říct, že se autorka stále drží nastavené laťky. Troufám si dokonce říct, že se zatím jedná o nejlepší příběh. Z mého pohledu nyní na pomyslném žebříčku obsazuje první místo.

Konec je předvídatelný tak jako vždy, ale kvůli tomu tuto knihu přeci nečteme že? Opět již od samého začátku dostáváme řádnou dávku sarkasmu a jiskření mezi hlavními hrdiny.

Nechybí ani spicy scény, které postrádají kapku reálnosti. Ale co už, i děti mají své pohádky, tak proč by je nemohli mít dospělý.

V příběhu tentokrát okrajově nahlédneme do života návrhářů a prostředí Itálie. Pointa příběhu však spočívá v něčem jiném a nelze tak čekat, že se v těchto oblastech ponoříme hluboko. Právě naopak je veškerá pozornost věnována hlavním aktérům a jejich slovním přestřelkám.

Tohle je erotická pohádka o popelce, kterou si čas od času moc ráda přečtu. Avšak této popelce nehází klacky pod nohy macecha, ale sám osud. Sympatie tak stoupají. Odráží se to sice na jejím nepříjemném a hloupém chování, nicméně právě díky tomu nás čeká mnohem více jiskření a erotiky.

Hodnotím 5/5 ⭐️

Pedruska01
12.07.2022 5 z 5

Na další, respektive (bohužel) poslední díl jsem se moc těšila, jelikož mi autorka slibovala skvělé počtení, u kterého se budu nejen bavit, jak je u ní zvykem z předchozích dílů. A přesně to jsem také dostala. Četlo se to naprosto výtečně, samo a hrozně rychle. Těžko jsem knihu odkládala, když jsem musela a ani jsem nedokázala odložit přitroublý úsměv na tváři. Styl byl výborný, dokonale mi seděl včetně samotného humoru. Kniha byla napsaná z pohledu obou postav, což je vždycky fajn, jen mě možná trošek mrzí, že mužská postava neměla tolika prostoru. Však to neznamená, že by to bylo snad o to horší - to ani omylem.
Hlavní hrdinka Kimber měla teda zatracený pech. Tohle by totiž nikdo nevymyslel, ani kdyby chtěl. Vesmír ji fakt dost nenáviděl. Sešlo se jí najednou hned několik fatálních a fakt velkých katastrof, se kterými se musela porvat a docela se divím, že neskončila na dně láhve nebo hůř. Přeci jenom byl to opravdu mazec. Bylo mi ji dost líto, ale zase jsem ji musela obdivovat, jak se k tomu stavěla a dokázala se s tím vypořádat. Tu ženskou jsem si oblíbila hned zkraje, takže jí člověk musí držet palce. Líbil se mi její charakter, prořízlá pusa a její výhružky, že někomu může natáhnout. Líbil se mi její kamarád Jenner, a dokonce i Brad - rozhodně překvapil, i když se pak prezentoval v takovém až naivním a hlupoučkém duchu. Ale co. Bavili mě.
Druhý hlavní hrdina, Ital, markýz (hrabě) Matteo Moretti - jako to jméno prostě zní - si mě získal snad hned na začátku, jak o něm bylo řečeno. Jednoznačně musím říct, že mě překvapil, a to hned několika směry. Především tím, že byl prezentovaný jako klasický nádherný a bohatý bůh či lamač srdcí. Jenže takový (já vím, klišé) nebyl. Úplně se tak nechoval, co se týče minulosti a v přítomnosti byl naprosto někdo jiný. Působivý, cílevědomý, hodný, citlivý, zranitelný, ochranitelský a temperamentní. Tolik a daleko více. Když jsem se dozvídala o téhle jeho povaze/stránce zjistila jsem, že mi naprosto nepozorovaně ukradl srdce. Ach bože. Cítila jsem, po dlouhé době u hlavních hrdinů obecně, že je dobrý skrz na skrz a úplně mě to dostalo. Jeho matka byla dlouho nedostupná a pořád jsem nevěděla, zda je ZM nebo ne. Nakonec mě fakt překvapila a jsem vlastně hrozně ráda. Velmi milé a možná i nečekané překvapení.
Příběh se jevil jako pohádka, milionkrát zmíněno. Byla to vlastně taková pohádka a přesto nebyla, jelikož se to skoro ve všem úplně vymykalo ze standardů. Popelkovský "syndrom" z návrhářského světa módy, jak americké děvče do Florencie přišlo. Musím přiznat, že to bylo skvělé čtení. Hrozně se mi to líbilo, bavilo mě to, bylo to vážně vtipné, milé, šílené, krásné, odpočinkové - pohádkové. Romantika jak vyšitá. Postavy jsem si zamilovala, mnohé překvapily. Velmi povedené. Nemám absolutně žádnou výtku. Pevně doufám, že se s autorkou ještě setkám, stojí to vážně za to. Zatraceně dobře umí.
Takže co se týče hodnocení, jednoznačně plný počet hvězdiček a jednoznačné doporučení, ve svém žánru si to rozhodně zaslouží. Povedené. Užila jsem si to a jsem zcela spokojená, s tím, co jsem dostala. :)

SiminkaS
12.07.2022 5 z 5

Poslední díl samozřejmě také nezklamal, miluju tuhle autorku, píše čtivě a její příběhy Vás nenechají knihu odložit!

kristy.books
08.07.2022 5 z 5

Predchádzajúce dve knihy tejto série sa mi veľmi páčili, preto som sa do tretej časti púšťala s veľkými očakávaniami...a autorka ma opäť nesklamala.

Toužím po tobě má taký popoluškovský, rozprávkový nádych - chudobná krajčírka a úspešný módny návrhár. Zároveň však ide o pekne pikantnú a vtipnú romantiku, počas čítania ktorej som sa dobre bavila. Páči sa mi autorkin štýl, stránky mi rýchlo ubiehali pod prstami. Bola to jedna z tých kníh, ktoré som nedokázala pustiť z ruky.

Kimber bola neriadená strela, poriadne tvrdohlavá a výbušná, nemala problém povedať, čo si myslela, mala podrezaný jazyk, svojský zmysel pre humor. Autorka jej však na plecia naložila veľmi veľa - nevyšla jej svadba, o čom písali všetky noviny, prišla o milovanú osobu i svoj obchodík, zistila, že otec pred ňou tajil veci... V niektorých momentoch mi jej bolo veľmi ľúto, valilo sa to na ňu zo všetkých strán.

Podľa anotácie som čakala, že Matteo bude väčší hajzlík. Áno, niekedy ma hrozne štval a najradšej by som ho prefackala, no už od začiatku dával Kimber najavo, aká je skvelá, pomohol jej, keď to potrebovala, bol pre ňu oporou v ťažkých časoch. Kimber mu to vôbec neuľahčovala, no on sa nevzdával, naozaj s ňou mal trpezlivosť.

Medzi nimi dvoma lietali už od začiatku neskutočné iskry a ja som sa pri tom ich neustálom doberaní a podpichovaní len potmehudsky usmievala. Čakalo však na nich množstvo problémov, ktoré museli vyriešiť, aby mal ich vzťah reálnu šancu vydržať.

Vedľajšie postavy boli tiež sympatické. Páčil sa mi najlepší kamarát Kimber, Jenner, boli podobne blazniví a bola s nimi veľká sranda. Jej ex Brad bol taký ťutko, áno, nevyriešil svoju situáciu práve najlepšie, ale vo svoje podstate nebol zlý.

Všetky tri časti tejto série boli veľmi dobré (mne sa najviac páčila dvojka a trojka) a môžem vám ju len odporučiť.

happy19
07.07.2022 5 z 5

(SPOILER) Nej,nej,nej díl série!
"Shrek"Matteo...ach...buch,buch ;-D
Kim byla vášnivá,přímá,svá!
Prostě Italka se nezapře:-)))
Má to punc kvalitně napsané romance!
Opět chválým skvělý překlad,-)

„Nikdy nelituj ani jednoho dne svého života. Dobré dny ti přinesou radost, špatné dny ponaučení, smutné dny sílu a ty nejlepší dny krásné vzpomínky.“

eliska2126
06.07.2022 5 z 5

V Toužím po tobě sledujeme příběh návrhářky Kimber DiSanto, která přijde doslova o všechno. Skončí bez snoubence, přijde o svůj majetek v San Franciscu a vlivem okolností je nucena jet do Florencie, kde na ni čeká nejedno nemilé překvapení. A právě v tomhle období ji zkomplikuje život další muž, Matteo. Kimber ho nazvala Eurofešák a já bych řekla, že to i sedí. Král italské módy. Je nám všem jistě jasné, jak to skončí, ale jak to vlastně bude probíhat?

Obě postavy jsem si neskutečně oblíbila. Kimber se mi líbila tím, že co na srdci, to na jazyku. Byla fakt hubatá a je pravda, že jsem se v ní trochu i viděla. No a Matteo byl ze začátku dosti arogantní a sebejistý floutek. Není divu, že ho Kimber nesnášela. Jenže potom během čtení, jsem zjistila, že to asi není jen ten arogantní Ital.

Taky musím opravdu pochválit prostředí Itálie a módního průmyslu. Většinou takové knížky nečtu, ale tady to fakt sedlo. Autorka opravdu umí představit prostředí bez sáhodlouhých popisů, děj plyne a stránky mizí pod rukama (to dokazuje i fakt, že jsem za den měla půl knížky za sebou).

Takže za mě jedno velké doporučení. Je to zas úplně jiný příběh z pera téhle autorky a pokud se vám líbily první dva díly série Vzplanutí, tak se do téhle pusťte. A i kdyby se vám nelíbily předchozí dva díly, ale jste fanoušky romantiky, tak tenhle rozhodně stojí za přečtení.