Toužím po tobě
J. T. Geissinger

Tahle pohádka plná sexy zvratů je o nemajetné švadlence ze San Francisca a králi italské exkluzivní módní tvorby. Kdo na koho co ušije a jak to všechno dopadne? Majitelka butiku Kimber DiSantová má za sebou perné chvíle. Z jejího prince Krasoně se vyklube prevít, který jí dá kopačky rovnou u oltáře, a obchod lehne popelem (doslova). Kimber se ocitá v italské Florencii s macechou, učiněnou ledovou královnou, a snaží se zachránit neprosperující krejčovskou firmu svého zesnulého otce. Situaci může zhoršit už jen jedna věc: další muž v jejím životě. S nabídkou na odkoupení otcovy firmy přijde arogantní italský módní magnát, bohatý a sexy jako hrom. Vzájemná přitažlivost přesahuje všechny meze, ale Kimber se nehodlá znovu spálit. Matteovi Morettimu ženy neříkají ne – a už vůbec ne tak vehementně a vztekle, jak to umí Kimber. Zatímco mezi nimi jiskří žár, Matteo pro tuhle senzační Američanku přichystá záludný plán. Co má v úmyslu? Dobývat ji krok za krokem vášnivými polibky. Kimber si říká, že je to všechno jenom hra. Jejímu zlomenému srdci jistě nehrozí nebezpečí, Matteovy doteky ji nepřimějí roztančit se radostí. Ale i nejzarputilejším nepřátelům se může stát, že se fantazie v životě promění ve skutečnou romantiku.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno:Originální název:
Ache for You, 2018

V Toužím po tobě sledujeme příběh návrhářky Kimber DiSanto, která přijde doslova o všechno. Skončí bez snoubence, přijde o svůj majetek v San Franciscu a vlivem okolností je nucena jet do Florencie, kde na ni čeká nejedno nemilé překvapení. A právě v tomhle období ji zkomplikuje život další muž, Matteo. Kimber ho nazvala Eurofešák a já bych řekla, že to i sedí. Král italské módy. Je nám všem jistě jasné, jak to skončí, ale jak to vlastně bude probíhat?
Obě postavy jsem si neskutečně oblíbila. Kimber se mi líbila tím, že co na srdci, to na jazyku. Byla fakt hubatá a je pravda, že jsem se v ní trochu i viděla. No a Matteo byl ze začátku dosti arogantní a sebejistý floutek. Není divu, že ho Kimber nesnášela. Jenže potom během čtení, jsem zjistila, že to asi není jen ten arogantní Ital.
Taky musím opravdu pochválit prostředí Itálie a módního průmyslu. Většinou takové knížky nečtu, ale tady to fakt sedlo. Autorka opravdu umí představit prostředí bez sáhodlouhých popisů, děj plyne a stránky mizí pod rukama (to dokazuje i fakt, že jsem za den měla půl knížky za sebou).
Takže za mě jedno velké doporučení. Je to zas úplně jiný příběh z pera téhle autorky a pokud se vám líbily první dva díly série Vzplanutí, tak se do téhle pusťte. A i kdyby se vám nelíbily předchozí dva díly, ale jste fanoušky romantiky, tak tenhle rozhodně stojí za přečtení.

Navnaděna úvodním dílem série jsem sáhla po dílu třetím, který byl momentálně k dispozici. Asi byla chyba, že jsem obě díly četla tak rychle po sobě, ale i tak tuto knihu musím hodnotit hůř - to, co se mi totiž líbilo v prvním dílu, to jest jakási přiměřenost jak charakterů tak i jednání postav, tento příběh dost postrádal. Ani hlavní hrdinové se mi už tak nelíbili. Jo jasně, na Kimber se toho v průběhu krátké doby sesypalo až příliš mnoho, jenže to, jak se prakticky po celou dobu chovala k Matteovi, ji fakt neomlouvá. On za to opravdu nemohl a naopak se snažil Kimber vyjít vstříc, jak jen to šlo. Situaci ovšem nepomohl ani fakt, že si oba nechali pár věcí pro sebe, což jejich rozvíjejícímu se vztahu vůbec neprospělo a oba pak reagovali hodně přehnaně. Abych pravdu řekla, z dalších postav se mi nejlépe zdála být vykreslena postava Matteovy matky, s těmi dalšími jsem už tak spokojená nebyla. Závěrem - nebylo to tak úplně špatné, ale čekala jsem o dost víc. Mé hodnocení 50%, jako vždy zaokrouhlím nahoru.

(SPOILER)
Tak za mě třetí díl nic moc. Předchozí dva jsou mnohem lepší.Tady je nádherný hlavní hrdina,který je tak úžasný,že nemůže být ani smrtelník a
ještě nádhernější hrdinka.Kimber byla hrozný sobec a věčně ubrečená,zahleděná do sebe,Mateo ten ji pořád nadbíhal i když ho posílala docela slušně do háje.A epilog sladký jako lízátko.Prostě plochý příběh o popelce,knihu znovu číst nebudu,bylo to zklamání

Opět skvělé jako předchozí a nijak navazující díly.
Zde mě bavila prostořeká Kimber stejně jako "hrabě" Matteo. Sice jí potkala celkem velká kumulovaná smůla a ještě větší ztráta, ale ve výsledku to opravdu působilo jako pohádka, resp. kříženec Popelky a Sněhurky, kde nejlepší byly nevlastní sestry a bývalý nevlastní bratr. Dokonce i závěr působí pohádkově, protože "hlavní" záporák v podání ex se promění ze Satana v nejku. :) Já se znovu dobře pobavila a doufám o stejně kvalitní překlad i jiné autorčiny série.
2021 | ![]() |
2021 | ![]() |
2022 | ![]() |
2024 | ![]() |
2024 | ![]() |
(SPOILER) Nej,nej,nej díl série!
"Shrek"Matteo...ach...buch,buch ;-D
Kim byla vášnivá,přímá,svá!
Prostě Italka se nezapře:-)))
Má to punc kvalitně napsané romance!
Opět chválým skvělý překlad,-)
„Nikdy nelituj ani jednoho dne svého života. Dobré dny ti přinesou radost, špatné dny ponaučení, smutné dny sílu a ty nejlepší dny krásné vzpomínky.“