Toužím po tobě
J. T. Geissinger
![Toužím po tobě Toužím po tobě](https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500105/touzim-po-tobeSRRS4G-uvo-.jpeg?v=1659650830)
Tahle pohádka plná sexy zvratů je o nemajetné švadlence ze San Francisca a králi italské exkluzivní módní tvorby. Kdo na koho co ušije a jak to všechno dopadne? Majitelka butiku Kimber DiSantová má za sebou perné chvíle. Z jejího prince Krasoně se vyklube prevít, který jí dá kopačky rovnou u oltáře, a obchod lehne popelem (doslova). Kimber se ocitá v italské Florencii s macechou, učiněnou ledovou královnou, a snaží se zachránit neprosperující krejčovskou firmu svého zesnulého otce. Situaci může zhoršit už jen jedna věc: další muž v jejím životě. S nabídkou na odkoupení otcovy firmy přijde arogantní italský módní magnát, bohatý a sexy jako hrom. Vzájemná přitažlivost přesahuje všechny meze, ale Kimber se nehodlá znovu spálit. Matteovi Morettimu ženy neříkají ne – a už vůbec ne tak vehementně a vztekle, jak to umí Kimber. Zatímco mezi nimi jiskří žár, Matteo pro tuhle senzační Američanku přichystá záludný plán. Co má v úmyslu? Dobývat ji krok za krokem vášnivými polibky. Kimber si říká, že je to všechno jenom hra. Jejímu zlomenému srdci jistě nehrozí nebezpečí, Matteovy doteky ji nepřimějí roztančit se radostí. Ale i nejzarputilejším nepřátelům se může stát, že se fantazie v životě promění ve skutečnou romantiku.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno:Originální název:
Ache for You, 2018
![mysanda20 mysanda20](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
(SPOILER)
Tak za mě třetí díl nic moc. Předchozí dva jsou mnohem lepší.Tady je nádherný hlavní hrdina,který je tak úžasný,že nemůže být ani smrtelník a
ještě nádhernější hrdinka.Kimber byla hrozný sobec a věčně ubrečená,zahleděná do sebe,Mateo ten ji pořád nadbíhal i když ho posílala docela slušně do háje.A epilog sladký jako lízátko.Prostě plochý příběh o popelce,knihu znovu číst nebudu,bylo to zklamání
![Kudík Kudík](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/277124/m_kudik-Erv.jpg?v=1563354680)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Opět skvělé jako předchozí a nijak navazující díly.
Zde mě bavila prostořeká Kimber stejně jako "hrabě" Matteo. Sice jí potkala celkem velká kumulovaná smůla a ještě větší ztráta, ale ve výsledku to opravdu působilo jako pohádka, resp. kříženec Popelky a Sněhurky, kde nejlepší byly nevlastní sestry a bývalý nevlastní bratr. Dokonce i závěr působí pohádkově, protože "hlavní" záporák v podání ex se promění ze Satana v nejku. :) Já se znovu dobře pobavila a doufám o stejně kvalitní překlad i jiné autorčiny série.
2021 | ![]() |
2021 | ![]() |
2022 | ![]() |
2024 | ![]() |
2024 | ![]() |
Navnaděna úvodním dílem série jsem sáhla po dílu třetím, který byl momentálně k dispozici. Asi byla chyba, že jsem obě díly četla tak rychle po sobě, ale i tak tuto knihu musím hodnotit hůř - to, co se mi totiž líbilo v prvním dílu, to jest jakási přiměřenost jak charakterů tak i jednání postav, tento příběh dost postrádal. Ani hlavní hrdinové se mi už tak nelíbili. Jo jasně, na Kimber se toho v průběhu krátké doby sesypalo až příliš mnoho, jenže to, jak se prakticky po celou dobu chovala k Matteovi, ji fakt neomlouvá. On za to opravdu nemohl a naopak se snažil Kimber vyjít vstříc, jak jen to šlo. Situaci ovšem nepomohl ani fakt, že si oba nechali pár věcí pro sebe, což jejich rozvíjejícímu se vztahu vůbec neprospělo a oba pak reagovali hodně přehnaně. Abych pravdu řekla, z dalších postav se mi nejlépe zdála být vykreslena postava Matteovy matky, s těmi dalšími jsem už tak spokojená nebyla. Závěrem - nebylo to tak úplně špatné, ale čekala jsem o dost víc. Mé hodnocení 50%, jako vždy zaokrouhlím nahoru.