Walt Disney Classics - Lady a Tramp
Walt Disney
Příběh o psí slečně Lady a rozpustilém tuláku Trampovi je jeden z nejpůvabnějších příběhů o lásce všech dob. Film z dílny Walta Disneye dojímá další a další generace rodičů i dětí. Pro vás jsme podle něj připravili knihu s originálními vintage ilustracemi z padesátých let.
Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: 2019 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
Disney's Lady and the Tramp: Classic Storybook, 1994
17.02.2019
Pekná rozprávka pre deti, ale aj dospelých, ktorí majú radi pekné ilustrácie a psíky a ja ako psíčkar, som si ju rada prečítala a prelistovala na svojej obednej pauze ❤️.
1992 | Dobrou noc |
1991 | Kuchařka kačera Donalda |
1995 | Lví král |
1991 | Veselé Vánoce |
2008 | Prasátko má narozeniny |
Nejznámější láskyplný příběh z psího života.
Pokud máte doma čtyřnohého kamaráda, pak si v této nádherné klasice přijdete na své, a jestliže si ho plánujete pořídit, potom dostanete lehký náhled na to, co všechno tito věrní tvorečkové potřebují a vyžadují ke spokojenému důstojnému životu. Zároveň se utvrdíte v tom, že pejsek - nebo jakékoli jiné zvíře - není jen mazlíčkem určeným ke krátkodobému rozptýlení nýbrž stálým členem rodiny. A krom toho vás pouto ústřední dvojice přesvědčí o nesmyslnosti předsudků a dá vám nahlédnout na život z úhlu pohledu našich chlupatých společníků.
Jako v každém Disneyho díle ani tady nechybí dojemné a milé pasáže, jež se střídají s těmi dobrodružnými a napínavými.
Lady a Tramp je krásným kvalitním smysluplným příběhem, který by neměl minout žádného milovníka zvířat a samozřejmě Disneyho tvorby. Ať už se tedy rozhodnete pro film či tuto knihu (osobně doporučuji obojí), věřím, že budete jako já okouzleni a naprosto spokojeni.