Hříšný lord Julian

Hříšný lord Julian
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/371327/mid_hrisny-lord-julian-UZz-371327.jpg 4 141 141

Wherlocke série

1. díl >

Příběh uhrančivé lásky, intrik a vášně, ale také obětavosti a sdíleného tajemství. Pro Chloe Wherlockeovou vše začíná vizí, kratičkým pohledem do budoucnosti, který odhalí nebezpečné intriky proti lordu Julienu Kenwoodovi a jeho novorozenému synovi. Chloeina jasnozřivost umožní zachránit dítě před jistou smrtí, ale hraběti stále hrozí vážné nebezpečí. Julien ví, že ho chce někdo zabít, a podezírá svou pletichářskou manželku a jejího milence. Zděsí se však, jakmile ho tmavovlasá, uhrančivá Chloe varuje, že temné síly jsou vskutku velmi blízko – a odhalí strašlivé tajemství, které navždy změní jeho život. Oba vědí, že od prvního okamžiku setkání jeden druhého silně přitahují, i když Chloe je jasné, že ji urozený hrabě nikdy nemůže milovat tak, jak ona miluje jeho. Ale v okamžiku, kdy je Julien bezprostředně ohrožen, musí dát Chloe všechno v sázku, jinak Juliena ztratí…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag

If He´s Wicked, 2009

Kudík
18.09.2024 4 z 5

Chloe Wherlocková, která pochází z rozvětvené rodiny Wherlocků a Vaughnů, o kterých se tradují různé zvěsti, zachrání potomka Juliana Anthonyho Charlese Kenwooda, a to díky svému nadání a následně bratrancově pomoci. Těch bratranců je zde vícero, nejčetnější výskyt a význam má Leopold Wherlocke s jeho slavným "jako králíci" :), dále Bened Vaughn a Modred. I ze strany Juliana je jeho rodina silně rozvětvená, má matku, ml. bratra a sestry, tetu a sestřenice, o které má díky své proradné manželce a strýci, oprávněné obavy. Škoda, že těch vidění neměla Chloe více, ale celkově se jedná o příjemné čtení s menší dávkou napětí.

Ira13
04.09.2024 4 z 5

Kniha z knihobudky. Příjemné, nenáročné čtení na léto s trochou napětí

Lembac
26.02.2022 3 z 5

Julian měl smůlu, že jeho žena byla krvelačná megera a strýček sadistický psychopat. S touto dvojicí v zádech se fakt špatně žije, takže se nedivím, že hrabě na čas propadl vínu a smilstvu. Nicméně později k němu přicválala rytířka Chloe na bílém koni a pomocí svých "vizí" zachránila nejen Juliana samotného, ale i jeho širokou rodinu, služebnictvo, venkovany a vůbec všechy, koho potkala.

katkaq
12.02.2022 3 z 5

Rodina s nadpřirozenými schopnostmi? Paráda, já jsem pro všemi deseti. Ve světě historických červených románů se to nevidí často a málo kdy je to tak čtivě zpracované. Věřím, že autorka by mohla najít více místa pro růst vztahu mezi Chloe a Julienem. Jinak zápletka byla zajímavá a vnesla do knihy trochu napětí. Jsem zvědavá, co nám tahle série ještě přinese.

karamelka57
16.05.2021 5 z 5

Velmi zaujimavy pribeh. Trosku som si odskocila z tancovaciek... Najprv som myslela, ze si nebudem kupovat aj dalsie zo serie, ale som v pokuseni zacat ich zhanat.

rampapa
06.05.2021 5 z 5

Moc jsem se na tuhle knížku těšila a jsem jí nadšená. Chloe jsem si hnedka oblíbila. Musím si hnedka přečíst další díl. Knížka se mi moc líbila a vřele doporučuji.

munka
07.06.2020 3 z 5

Začiatok série sa celkom podaril . Teším sa na ďalšie knihy.

liletka_a
19.01.2020 3 z 5

Čekala jsem od toho více vtipu, poutavosti, nápadu....přislo mi to takové nemastné neslané.. Hlavní hrdinové si prostě řekli, že se mají rádi a konec...Žádné nadbíhání, špičkování, vášeň jsem skoro nepostřehla.. slabý průměr

Ála1968
08.08.2019 4 z 5

Bylo to skvělé,ostatně jako většina knih Hannah Howell.Napětí,romantika,zločin a vášen.Co víc si přát

xxBILLY
25.06.2019

Dle hodnocení mé ženy výborná kniha, rozplývala se nadšením . Mně to přineslo povinnost - sehnat další díly. :-) jenže kde za rozumnou cenu.

sulinajindra
02.06.2019 5 z 5

Tato autorka se opravdu čte sama , zase jedna kniha ,kterou jsem ticho jak se říká zhltla jedním dechem.

LivN
13.04.2019 2 z 5

Ze začátku byla kniha zajímavá a bylo o čem číst, ale od půlky to byla fakt nuda a bylo zbytečně moc omáčky kolem. Musela jsem se nutit abych knihu dočetla.

LilianaFalcon
07.04.2019 3 z 5

Nebylo to špatné, ale na můj vkus příliš zdlouhavě napsané. Jinak Chloe byla skvěle napsaná hrdinka :-)

OntkovaK
04.10.2018 5 z 5

Vydavatel ma potešil správou,že budú aj dalšie diely hoc na preskáčku.Takže sa už teraz teším.Spolu je ich sedem kníh.

Lee7
16.09.2018 3 z 5

Knížka pěkná a vtipná :) lehká oddechovka.. čekala jsem trochu větší hloubku..nevadí jsem zvědavá co bude v dalším díle.

Kalinka
24.07.2018

Jiný název ale děj je stejný jako u knihy s názvem Nástrahy vášně.

Edice
19.07.2016 5 z 5

Jako kralíci. :)

Jessybelle
08.02.2016 5 z 5

Kniha se mi líbila, příběh v ní byl pěkný, napínavý. Taková příjemná oddychová, nenáročná četba. Četla se velmi dobře a rychle.

moudivlacek
03.09.2015 5 z 5

Mně se to moc líbilo a určitě si někdy její čtení ráda zopakuji.

Luccy78
28.07.2015 4 z 5

Pěkný historický příběh, kde nechybí láska, intriky a napětí až do konce knihy.