Nástrahy vášně
Hannah Howell
Chloe srdnatě bojuje s tím, aby se ubránila Julianovu kouzlu. Uvědomuje si, že bohatý hrabě ji nikdy nebude milovat tolik jako ona jeho. Jenže když jí Julian slíbí, že si ji hned po rozvodu vezme, podlehne mu. Netrvá však dlouho a Chloe se ocitne v ohrožení života. Za nástrahami stojí proradná Julianova manželka . Jak se v rozhodující chvíli zachová Julian? Je jeho láska tak silná, aby Chloe ochránil?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , AlpressOriginální název:
If He´s Wicked, 2009

Julian měl smůlu, že jeho žena byla krvelačná megera a strýček sadistický psychopat. S touto dvojicí v zádech se fakt špatně žije, takže se nedivím, že hrabě na čas propadl vínu a smilstvu. Nicméně později k němu přicválala rytířka Chloe na bílém koni a pomocí svých "vizí" zachránila nejen Juliana samotného, ale i jeho širokou rodinu, služebnictvo, venkovany a vůbec všechy, koho potkala.

Rodina s nadpřirozenými schopnostmi? Paráda, já jsem pro všemi deseti. Ve světě historických červených románů se to nevidí často a málo kdy je to tak čtivě zpracované. Věřím, že autorka by mohla najít více místa pro růst vztahu mezi Chloe a Julienem. Jinak zápletka byla zajímavá a vnesla do knihy trochu napětí. Jsem zvědavá, co nám tahle série ještě přinese.

Velmi zaujimavy pribeh. Trosku som si odskocila z tancovaciek... Najprv som myslela, ze si nebudem kupovat aj dalsie zo serie, ale som v pokuseni zacat ich zhanat.

Moc jsem se na tuhle knížku těšila a jsem jí nadšená. Chloe jsem si hnedka oblíbila. Musím si hnedka přečíst další díl. Knížka se mi moc líbila a vřele doporučuji.

Čekala jsem od toho více vtipu, poutavosti, nápadu....přislo mi to takové nemastné neslané.. Hlavní hrdinové si prostě řekli, že se mají rádi a konec...Žádné nadbíhání, špičkování, vášeň jsem skoro nepostřehla.. slabý průměr

Bylo to skvělé,ostatně jako většina knih Hannah Howell.Napětí,romantika,zločin a vášen.Co víc si přát

Dle hodnocení mé ženy výborná kniha, rozplývala se nadšením . Mně to přineslo povinnost - sehnat další díly. :-) jenže kde za rozumnou cenu.

Tato autorka se opravdu čte sama , zase jedna kniha ,kterou jsem ticho jak se říká zhltla jedním dechem.

Ze začátku byla kniha zajímavá a bylo o čem číst, ale od půlky to byla fakt nuda a bylo zbytečně moc omáčky kolem. Musela jsem se nutit abych knihu dočetla.

Nebylo to špatné, ale na můj vkus příliš zdlouhavě napsané. Jinak Chloe byla skvěle napsaná hrdinka :-)

Vydavatel ma potešil správou,že budú aj dalšie diely hoc na preskáčku.Takže sa už teraz teším.Spolu je ich sedem kníh.

Knížka pěkná a vtipná :) lehká oddechovka.. čekala jsem trochu větší hloubku..nevadí jsem zvědavá co bude v dalším díle.

Kniha se mi líbila, příběh v ní byl pěkný, napínavý. Taková příjemná oddychová, nenáročná četba. Četla se velmi dobře a rychle.
historické romanceAutorovy další knížky
2007 | ![]() |
2006 | ![]() |
2008 | ![]() |
2009 | ![]() |
2011 | ![]() |
Chloe Wherlocková, která pochází z rozvětvené rodiny Wherlocků a Vaughnů, o kterých se tradují různé zvěsti, zachrání potomka Juliana Anthonyho Charlese Kenwooda, a to díky svému nadání a následně bratrancově pomoci. Těch bratranců je zde vícero, nejčetnější výskyt a význam má Leopold Wherlocke s jeho slavným "jako králíci" :), dále Bened Vaughn a Modred. I ze strany Juliana je jeho rodina silně rozvětvená, má matku, ml. bratra a sestry, tetu a sestřenice, o které má díky své proradné manželce a strýci, oprávněné obavy. Škoda, že těch vidění neměla Chloe více, ale celkově se jedná o příjemné čtení s menší dávkou napětí.