World Marathon Majors: Moje cesta
Lenka Kubková
Autorka líčí svou cestu od prvního maratonu až k prestižní ceně World Marathon Majors, kterou jako první Češka získala za uběhnutí série šesti světových maratonů.
22.01.2020
Tuhle knihu jsem dostal od kamaráda, který jí dělal korektury, protože ví, že taky amatérsky běhám. Knihu jsem si přečetl s chutí, rád se s autorkou podíval po světě a zažil spolu s ní atmosféru závodů a držel jí palce až do vítězného konce. Navíc se mi krásně hodila do knižní výzvy 2020, jako kniha, která je v době čtení méně než 20x v přečtených.
Po prvních maratonech jsem se bála, že kniha bude stále stejná a přestane mne bavit. Nebylo tomu tak, i když v kuse jsem ji nečetla, závody jsme si dávkovala.
Pro mne zajímavý pohled na trénink maratonské závodnice, i představení rituály.
Bonusem bylo,že Lenka běhá i na místech, kde běhám já...jen proti ní daleko pomaleji a kratší vzdálenosti.
Lenko gratuluji ke všem závodům. Vám i vašemu skvělému fanouškovi,parťákovi a manželovi. Je úžasné mít takovou oporu jako je vaše rodina.