Za všechno se platí
Mary Jane Clark
Televizní produkční Farrell Slaterová se na aukci starožitností dozví o vzácném Měsíčním vejci, které nechal ruský car Mikuláš vyrobit pro svou ženu Alexandru. Ta ho nikdy nedostala, protože po revoluci byla celá rodina popravena. V Americe se objeví falešný klenot, jehož stopy vedou k ruské emigrantské čtvrti Malá Odessa. Farrel začne po osudu klenotu pátrat, ale tajemné vejce je jakoby prokleté-přináší neštěstí a záhadná úmrtí.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2001 , Knižní klubOriginální název:
Do you promise not to tell, 1999
Vůbec, ale vůbec se mi to nelíbilo. Bez hlavy, bez paty. mám lepší knihy na čtení, nebudu se touto zdržovat a paní Clarkovou škrtám ze seznamu mých favoritek. Jsem se při výběru spletla, jsem myslela, že Mary Higgins Clarková :(
Příjemná kniha se zajímavým příběhem. Dobře se četla, vyhovovaly mi krátké kapitoly a styl psaní. Jediné, co mi trošku vadilo byl velký počet postav, ve kterých jsem se ztrácela. A samozřejmě jako vždycky jsem absolutně netušila, kdo byl vrah, podezírala jsem někoho úplně jiného.
2001 | Něco za něco |
2001 | Za všechno se platí |
2005 | Nikto sa nič nedozvie |
2003 | Pošepkám ti do ucha |
Bohužel se jedná o jednu z knih, která vám po přečtení dlouho v paměti neutkvi.
Sice má příběh krátké kapitoly, takže čtení ubíhá velmi rychle, ale zanedlouho se začnete nudit a asi v zhruba polovině knihy mě vlastně i přestalo zajímat, jak to celé dopadne.
Je to škoda, protože některé postavy jsou sympatické, ale nemají dost prostoru, aby se dostatečně projevily.