Za zavřenými dveřmi

Za zavřenými dveřmi
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/341619/bmid_za-zavrenymi-dvermi-EZ6-341619.jpg 4 4328 4328

Thriller, který ohromil svět, vás přinutí pozorněji sledovat dokonalé páry kolem vás. Dokonalé manželství, nebo dokonalá lež? Páry, jako jsou Jack a Grace, musíte obdivovat, ať chcete nebo ne. On dobře vypadá a umí vydělat peníze, ona je elegantní a šarmantní. Skoro je vám líto, že se s ní nemůžete spřátelit a poznat ji o trochu víc. Oni dva jsou totiž pořád spolu. Taková láska! Pak si ale uvědomíte, že Grace nikdy nezvedne telefon, že nepřijímá žádná pozvání, pokud není pozván i její manžel. A jejich ložnice má zamřížované okno!... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Motto

Behind Closed Doors, 2016

gigi77
02.03.2019 4 z 5

Docela čtivá jednohubka. Ale nic ve mě nezanechala. Z takového námětu nejspíš ani žádný zážitek nelze očekávat.

v.r.b.o.v.a
02.03.2019 5 z 5

Zajímavý příběh a konec byl pro mě velmi zarážející.

Sudin
02.03.2019 3 z 5

Těžko uvěřitelný příběh a za mně to byla poměrně nuda, jak se všechno pořád točilo jen kolem Millie. Ale napsáno to nebylo špatně, takže jako průměrná oddychovka dobré.

Deniska147
01.03.2019 3 z 5

Na podobné téma jsem již knihu četla, takže některé věci jsem předpokládala. Proto hodnotím takto. Napsaná je svižně, postavy jsou poměrně sympatické, avšak nejvíc se mi líbila právě nemocná Milie!

Mirabillis.1
24.02.2019 5 z 5

Výborná kniha!Možná může mít pár slabších míst co se týká uvěřitelnosti,ale já věřila naprosto všemu :) Někdo nemůže pochopit Grace jak mohla být na začátku tak naivní,ale kdo nikdy nepotkal psychopata,tak tomu věřit ani nemůže.Za mě skvělá kniha,která stojí za přečtení.

jana5661
23.02.2019 4 z 5

Velmi dobře napsaný příběh. Chvílemi se mi napětím tajil dech.

martousek
21.02.2019 4 z 5

Váham, jak knihu ohodnotit. Určitě souhlasím, že chybí překvapení, zajímavé rozuzlení...čte se dobře, ale to je všechno, v druhé polovině mě kniha místy nudila a postavy (snad všechny) mi lezli na nervy.

tess.de.veles
18.02.2019 3 z 5

Kniha byla jedna z těch lepších......,ale stejně jsem pořád čekala, ze přijde nějaký WOW......, a ono nepřišlo :-(

tanecnica
17.02.2019 5 z 5

Tak tohle je bomba!!! Ještě teď mi běhá mráz po zádech. Skvělé napsané, donutilo mě to dát si "nocovku", knížka prostě nešla odložit. Jen mě mrzí ten konec, po celém ději mi přijde dost odbytý a nepravděpodobný. Ale stejně, začtete se, až budete mít pár nepřerušovaných hodin času!!!

simona5r
17.02.2019 4 z 5

Knížka, při které se mi tajil dech, jak perfektně promyšlené to Jack má. Celou dobu jsem ale věřila, že ho Grace přemůže.

veg.petka
14.02.2019 5 z 5

Tuto knihu jsem zhltla tak rychle! Já zrovna rychle nečtu, takže jsem ji měla asi za tři dny. Nicméně, skvělá, úžasná! Neskutečně napínavá a pořád máte potřebu nějak Grace pomoci. Možná právě proto jsem ji přečetla tak rychle. :) Doporučuji! Opravdu neskutečně doporučuji, autorka je skvělá a stoupla u mě mezi ty nejlepší. :-)

Niiiiik
14.02.2019 4 z 5

Zhltnuto takovou rychlostí, že nebyl čas přemýšlet nad “dírami” v příběhu. Při dočtení poslední věty se mi chlupy postavily do kilometrové vzdálenosti. Teď si jdu pustit na uklidnění videa roztomilých koťátek.

lenuskav
13.02.2019 5 z 5

Tedaaaa...to byla parádní jízda :)

Ťapulka
12.02.2019 5 z 5

Neskutečně napínavá kniha, kterou jsem přímo zhltla. Krásné přecházení z minulosti do přítomnosti a zase zpět, čtenář si tak skládá příběh jako puzzle, tuší, domýšlí si, ale stejně nechápe a žasne, jak je možné, že se z lidí mohou stát takové nestvůry. Příběh je ale tak uvěřitelný, že jen doufám, že někdo takový nežije v mém okolí...

evago
09.02.2019 5 z 5

skvěle se četla,napínavá,přečteno rychle,nešlo přestat....

Susan94
08.02.2019 5 z 5

Byla jsem nadšená. Ze začátku mi to naprosto šílené.... ale postupem času, jsem to stejně jako Grace začala všechno chápat. Byl to drsný příběh, ale skvěle napsaný.

Jiitush
08.02.2019 4 z 5

Výborný psychologický thriller, při čtení cítíte děs a hrůzu, hrdlo máte sevřené a zoufáte si společně s hlavní hrdinkou. A tak by to u psychologických thrillerů mělo být.

Akorát místy je příběh těžce uvěřitelný. A samotnou hrdinku jsem ani moc nelitovala, že se do takové situace dostala, když se nějaká žena ve 21. století zcela poddá svému partnerovi, provdá se za něj po třech měsících bez toho, aniž by spolu předtím žili a aniž by viděla budoucí bydliště, a ještě na něj vše přepíše, nemůže se pak divit, že se z jejího milého vyklube psychopat a z ní stane nesamostatná a vězněná loutka.

SPOILER: Co se týče konce, nepřijde mi úplně dobře objasněný. Je nelogické, proč by se chtěl někdo zabít zrovna v pokoji, který ani nemá kliku zevnitř? Jak by se tam ten dotyčný asi zavřel? Byla jsem sice ráda, že Grace zatočila s Jackem (konečně!), ale myslím, že tenhle způsob by ji u soudu určitě neprošel, přišlo by se na to.

Alena1234
06.02.2019 5 z 5

Nelituji pořízení této knihy.Je napínavá nešlo jí odložit.Paráda

anna4865
06.02.2019 3 z 5

Kniha je čtivá, ale od začátku je vlastně jasné, co se děje a jak to skončí, je jen otázka "jak přesně to proběhne". V ději jsou i trochu díry. Fajn oddychovka, ale žádný zázrak.

Hopulka
02.02.2019 4 z 5

Příběh, u kterého prožíváte tíseň a zoufalost s hlavní hrdinkou. Kniha je předvídatelná a při zamyšlení najdete i pár nejasností, ale fajn počtení na večer to je. (I když neumím si představit, že by se kniha líbila mužům.)