V pasti lží přehled

V pasti lží https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/368180/bmid_v-pasti-lzi-5jt-368180.png 4 2523 2523

Psychologický thriller autorky bestselleru Za zavřenými dveřmi! Cass si konečně dala svůj život do pořádku, je šťastně vdaná a pracuje jako učitelka. Jedné deštivé noci se ale na neosvětlené lesní cestě stane něco, co jí převrátí život naruby. Paralyzovaná výčitkami zapomíná, kde nechala zaparkované auto, jestli si vzala prášky nebo že si domluvila schůzku. V hlavě má jen zmatek a mrtvou ženu, kterou možná mohla zachránit. Je blázen? Nebo si s ní zahrává její mysl?... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Motto
Originální název:

The Breakdown , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V pasti lží. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (760)

Edona
12.05.2024 4 z 5

V pasti lží je fajn psychologický thriller ve kterém hraje velkou roli strach a paranoia. Je to opravdu čtivá kniha, příběh je lehce repetitivní, ale autorka postupně buduje napětí. Vše je vysvětleno v závěru knihy. Knihu k přečtení doporučím, ale doma ji nepotřebuji mít.

knihomolka27
31.03.2024 4 z 5

75 procent

Velmi čtivá záležitost, ideální na rychločtení. Styl autorky se vlastně příliš nemění, má ve zvyku stavět na jednodušším příběhu s neustále se opakujícími částmi, které postupně budují určité napětí. Někdy jsou ty opakující části už trochu únavné, každopádně ani jednou nemáte vyloženě chut čtení zanechat, což platí pro všechny autorčiny knihy.

Tentokrát je zde nepříjemné téma spojené s demencí a zapomínáním, které je ještě děsivější než vražda samotná. Hlavní hrdinka je zase celkem na ránu a v mnoha situacích se chová vyloženě hystericky...což je extrémně otravné, když se to pořád dokola opakuje. Konec přináší jako obvykle rozuzlení, které většinou celou knihu od základu překlopí, tudíž pokud už máte od autorky načteno...tak vás tato finta už taky nepřekvapí, a budete celkem dost dopředu vědět.
Taková solidní jednohubka, ale doma jí mít nepotřebuju.


Niu
23.03.2024 4 z 5

Je to má druhá knížka od autorky (po Přiveď mě zpátky) a stále nevím, jak budu hodnotit. Můj problém je, že tyto ženské psychothrillery pro ženy plné lží a zamotanců alá Zmizelá, Do vody, Žena ve vlaku apod. obvykle nečtu moc ráda. Navíc když ve všech těchto knihách bývají hlavní postavy napřesdržku. Proto většina knihy byla pro mne utrpením. Hlavní hrdinka byla k nesnesení, budiž autorce k dobru, že jí na posledních stránkách vložila aspoň něco z šedé hmoty mozkové. Tak nějak přímo do očí bijící situaci, co se v příběhu řeší, není nijak obtížné uhádnout, ale i tak jsem byla zvědavá, jak to bude vysvětleno. Já, jakožto milovnice detektivek s propletenějšími případy a logičtějšími dialogy, jsem to brala trochu jako slohové rychlocvičení. Bylo to moc okaté (všude všichni mluví o vraždě, no ne, pane jo), ale uznávám, že ten závěr se mi líbil, i když pravda nebyla řečena zcela, že? Je normální, aby v televizi ukazovali vražednou zbraň? Nebo to bylo v rámci některých těch anglických televizních rekonstrukcí? A pak v závěru jsem nepochopila, proč seržantka znovu opakuje svému kolegovi jednu situaci. Suma sumárum - četlo se to celkem svižně, i když ke konci už byly kapitoly natahovány a moje oči nevydržely. Chystám se na Za zavřenými dveřmi, ale asi si dám trochu odstup.

všechny komentáře

Související novinky (5)

10 právě čtených knih podle uživatelů (červenec)

15.07.2018


10 právě čtených knih podle uživatelů (květen)

15.05.2018


10 nejprodávanějších eknih (duben)

04.05.2018

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha V pasti lží v seznamech

v Právě čtených29x
v Přečtených3 487x
ve Čtenářské výzvě297x
v Doporučených163x
v Knihotéce710x
v Chystám se číst772x
v Chci si koupit219x
v dalších seznamech18x