Za zavřenými dveřmi
B. A. Paris (p)
Thriller, který ohromil svět, vás přinutí pozorněji sledovat dokonalé páry kolem vás. Dokonalé manželství, nebo dokonalá lež? Páry, jako jsou Jack a Grace, musíte obdivovat, ať chcete nebo ne. On dobře vypadá a umí vydělat peníze, ona je elegantní a šarmantní. Skoro je vám líto, že se s ní nemůžete spřátelit a poznat ji o trochu víc. Oni dva jsou totiž pořád spolu. Taková láska! Pak si ale uvědomíte, že Grace nikdy nezvedne telefon, že nepřijímá žádná pozvání, pokud není pozván i její manžel. A jejich ložnice má zamřížované okno!... celý text
Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2017 , MottoOriginální název:
Behind Closed Doors, 2016
Mno... už anotace odhaluje až moc. Dokonalý pár.... všichni 30+ víme, že je to s ním jako s Ježíškem... neexistuje. Takže není překvapivé, že je tam něco špatně. Zápletka odhalena příliš brzo, mohlo to být daleko více rafinované. Chování postav dost neuvěřitelné, dobře to popsala Braenn. Knížka je i tak hodně čtivá a své čtenáře si najde :o).
Knihu jsem nedočetla. Ne proto, že by nebyla dobrá, ale jelikož mi téma domácího násilí není cizí (zkušenost v rodině), nedělalo mi čtení příběhu dobře. Což asi i svědčí o tom, že je dobře napsaná, zanechává ve čtenáři emoce. Pro svůj klid jsem přečetla alespoň konec knihy.
Silný příběh, velmi čtivě napsaný. Je to strašné, že se toto děje běžně, i když vlastně i horší. Ženy jsou bezmocné.
Knihu doporučuji.
Příběh zajímavý, ale trošku moc růžový na začátku a obrat téměř nereálný. Takže přečteno, do konce spíš ze zvědavosti, protože od půlky bylo jasné, co se asi stane, ale jak to autorka zaonačí. Neurazilo, ale nadšení se nekoná.
Tohle byl skvely pribeh. Nechybělo napětí, emoce i výtečný konec. Samozrejme by to realne asi uplne nevyslo, ale i tak jsem knihu přečetla za 2 večery. Prvni kniha od teto spisovatelky a jiste nebude posledni.
Čtivé, napínavé, temné. Po přečtení všech knížek od B. A. Paris, je tohle za mě nejlepší knížka od autorky.
Před nějakým časem sem si knihu spletla se stejnojmenným románem od Olivie Rupprecht a pak mě to tak nějak odradilo :)
Teď jsem ji dala "druhou šanci" a jsem za to nesmírně ráda.. výborná kniha..
Napínavá od začátku do konce, přečetla sem ji během dvou dnů a nemohla se odtrhnout :)
Zajímavý příběh a velice uspokojivý konec ;)
Rozhodně doporučuji ! :)
Hodně, hodně, hodně skvělá kniha! Přečetla jsem ji za necelý den, a to se mi už dlouho nestalo. Perfektní thriller, skvělý námět, napínavé od první do poslední stránky. Po dočtení jsem úplně cítila, jak mě mrazí a ani konec mě nijak nezklamal. Prostě výborná záležitost.
Čtivý a neskutečně promyšlený příběh. Jednu chvíli pro mě byly některé scény už moc drsné a nekonečné, ale vlastně k pochopení situace hlavní postavy nezbytné. A závěrečný rozhovor postav byl prostě pohlazení po duši.
Spoiler!
Musím říct, že mě tato kniha malinko zklamala, čekala jsem trochu víc.
Příběh byl celkem zajímavý, ale často zdlouhavý...
A nemůžu si pomoc, ale Grace byla opravdu hloupá...bylo to až moc krásné na to, aby to byla pravda...Jack byl až moc dokonalý...pravda, takového psychopata jsem úplně nečekala, ale zas tak překvapivé to nebylo...
A nakonec Jack skončil tak, jak si zasloužil...
Kniha se četla dobře. Některé věci mi přišly trochu moc a přitažené za vlasy. Millie byla příliš chytrá a chápavá. A některé motivy jsem nechápala-proč Jack má najednou touhu klábosit u whiskey a nevadí mu špatně rozdrcené prášky v ní???
Hlavní hrdinka neschopná hloupá nána. Děj od začátku totálně přitžený za vlasy a ve chvíli, kdy hlavní hrdinka dostane štěně jsem knihu odložila. K tomu všemu ještě týrání zvířat? Opravdu nemám čas, ani zbytečnou energii, abych četla takový brak.
Cely příběh byl podle mě dost pritazeny za vlasy, ale to nemění nic na tom, ze jsem knihu nemohla odložit. Četlo se to samo.
Trochu jsem od začátku tusila, co by se tak mohlo stát, takže to nakonec nebylo žádné překvapeni.
Ale pěkné, bavilo mě to.
Knihu jsem přečetla za jedno odpoledne, příběh byl velmi čtivý, ovšem nekonalo se žádné překvapení. Námět zajímavý, určitě dramatický, i když mi to přišlo příliš neuvěřitelné. Ale nikdy nevíme, co všechno se může dít za zavřenými dveřmi...
Velmi čtivá kniha a opravdu napínavý děj. Knihu jsem měla přečtenou za dva večery.
Ačkoliv jsem thriller jako takový četla úplně poprvé, musím říct, že mne to nadchlo.
thrillery manželství Downův syndrom advokacie psychologické thrillery týrané ženy prolínání minulosti a současnosti thrillery pro ženy britská literatura
2017 | Za zavřenými dveřmi |
2018 | V pasti lží |
2019 | Přiveď mě zpátky |
2020 | Dilema |
2022 | Terapie |
(SPOILER) Těhotná, skoro na rozpadnutí jsem se dobelhala do knihkupectví. A ve dvě ráno, na záchodě (protože jinde jsem svítit nemohla :D) jsem to dočetla. Nemohla jsem přestat. Knihy přece nemusí být reálné, knihy jsou o tom, co chceme aby se stalo nebo nestalo, knihy zvládnou všechno. Recenzuju knihu podle toho, že jsem ji četla, že na mě nějak působila. Věty typu, konec nebyl reálný nebo začátek moc růžový...Tohle je recenze? To je spíš dětské popisování toho, jak jsem si to já představovala....což je DLE MÉHO (můj názor je můj, nemusíte souhlasit, jen ho tu zmiňuju) všechno, jen ne recenze, která poslouží někomu k rozhodnutí koupit, nekoupit, číst, nečíst.
Za mě jsem od Bernadette, jak se doopravdy jmenuje, lepší nečetla. Teda v Pasti lží je taky dobré, lepší, než zbytek.
Psáno svižně, nebojí se detailů a konec? Ten jsem musela vědět před spaním, proto jsem skončila ve dvě ráno. Hrozně to na mě zapůsobilo. Fakt jsem se bála a po dlouhé době jsem příběh viděla i před očima.
Běžte do ní. Komu se konec nelíbil, přišel mu nereálný, napište něco sami s reálným koncem a já si to přečtu :)