Do pekla
Kojoharu Gotóge
Zabiják démonů série
Tandžiró s ostatními vyrazili k Pavoučí hoře, kde se pustili do lítého boje s tamní rodinou pavoučích démonů. Zen’icu byl otráven pavoučím jedem a před Tandžiróem a Inosukem stanul hrozivý obří netvor. Jak se naši hrdinové dostanou z téhle zdánlivě bezvýchodné situace?
![ariannpHm ariannpHm](https://www.databazeknih.cz/img/users/44_/444813/m_ariannphm.jpg?v=1733085360)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Opět bomba. Po vydařené 4 ani 5 nezklamala. Nové postavy(převážně shinobu a gyiu) mají dost velký potenciál. Těším se na další pokračování.10/10
![Atlantis Atlantis](https://www.databazeknih.cz/img/users/18_/18688/atlantis-0Is.jpg?v=1540841305)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
OK, tak si konečně začínám tuhle sérii naplno užívat. Pořád mě lehce dere kresba, je to celé takové zbytečně roztomilé, ale svět se začíná plnit postavičkami, příběh se taky rozjíždí a po dlouhé době závěr, u kterého opravdu nevím, co bude dál.
![Lenka.Vílka Lenka.Vílka](https://www.databazeknih.cz/img/users/56_/56305/m_lenka-vilka-65420d14001ae.jpg?v=1698827540)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Jak něco napsat k tomuhle komentář? Celý díl je vlastně pokračování souboje na Pavoučí hoře. A to je zde vážně plnými doušky. Včetně několika dost emotivních flashbacků. Přičemž je ten druhý vážně hodně moc, moc, moc. Tohle se moc povedlo :)
(zatím jsem četla jen po 6 díl)
Tohle bylo zklamání! Nechápu proč se to celé odehrávalo na té pavoučí hoře jako že jo ok po polovinu knihy mě to bavilo ale pak už to bylo že "Hmm no"Nebýt toho že se to celé odehrává na té hoře bylo by to super jako ostatní díly