Zahrada v měsíčním svitu

Zahrada v měsíčním svitu
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/240675/bmid_zahrada-v-mesicnim-svitu-gUm-240675.jpg 4 361 361

Když antikvářka Lilly dostane darem staré housle, které jí údajně patří, je velice zmatená. Neumí si vysvětlit, proč právě ona má zdědit - jak se záhy ukáže – velice slavný nástroj. Cítí však, že ty housle změní její život, když se pokusí záhadu vypátrat. Vydá se po stopách odkazu úchvatné houslistky, které nástroj kdysi patřil. A brzy odhalí tajemství, které nejen její minulost ukáže v úplně jiném světle.... celý text

Literatura světová Romány Historické romány
Vydáno: , Knižní klub

Der Mondscheingarten, 2013

fruitbueno
08.11.2015 2 z 5

Slabá romanťárna s tak chaboučkou zápletkou, která potvrdila moje tvrzení o tom, že hrdinky "ze současnosti" jsou proti těm "z minulosti" hlupačky, naivky a tak trochu husičky.

kost83
11.10.2015 5 z 5

Knizka se mi velice libila, mela jsem ze zacatku obavy , ze to bude prilis romanticke, ale nebylo. Prolinani historie a soucasnosti bylo misty hodne napinave a velice dobre se to cetlo. Za me vyborna oddychovka!

Kačík
01.10.2015 5 z 5

Za mě úžasná knížka. Líbilo se mi prolínání historie a současnosti. Byla tam láska i záhada a k tomu trocha historie. Doufám, že autorka napíše další knížky, podobné těm předešlým. K oběma se v budoucnu rozhodně ráda vrátím.

Hřibče
21.09.2015 4 z 5

Velmi příjemná četba, plná krásné hudby, nádherných květin a exotických chutí. Výlety za exotikou mě s touto autorkou nesmírně baví, proto jsem schopna přimhouřit oko a odpustit jí, že téma knihy je téměř totožné, jako u její předchozí. Jenže ono se to i tak moc dobře četlo, takže za mě spokojenost. :)

Šánka
09.08.2015 5 z 5

Krásný, tajemstvím opředený příběh, odehrávající se před více než sto lety na exotickém ostrově Sumatra, se prolíná se současností.
Scénář hodně podobný jako u Motýlího ostrova a kdo si tuto knihu zamiloval, Zahrada v měsíčním svitu určitě nezklame a jako já se necháte unášet kouzlem příběhu starých houslí.
Moc ráda se jednou ke knize vrátím.

petronella1
02.08.2015 5 z 5

Tato kniha se mi líbila stejně jako Motýlí ostrov. Zhruba od poloviny jsem se nemohla odtrhnout a četla jsem jedním dechem.

putpuda
31.07.2015 4 z 5

Motýlí ostrov byl lepší, ale nebylo to špatné.