Zakázané doteky
Monica Dake
Poté co Willow Clarkovou podvedl přítel, touží po jediném – životním restartu. Chce se soustředit na novou práci v nejlepší realitní firmě na Manhattanu a konečně vydělat dost peněz, aby mohla rozjet vlastní podnikání. Rozhodně nestojí o románek s dalším lamačem srdcí, ani kdyby to byl její sexy šéf se zhýralou pověstí. Když ale Henryho Parkera vyfotí paparazzi se zfetovanou dcerou senátora, jeho otci dojde trpělivost. Henry musí předstírat, že se zasnoubil, a vést spořádaný život, aby napravil PR firmy. Potřebuje někoho s image hodné holky, která si po skončení dohody půjde po svém. Willow by peníze potřebovala, ale ještě více touží po zadostiučinění. Chce nevěrnému ex vytřít zrak. V jednom má ale jasno – mimo povolené zóny se jí Henry Parker nesmí dotknout.... celý text
V první řadě Vás chci všechny vyzvat k tomu, abyste si Zakázané dotyky, protože jsou opravdu skvěle napsané a kniha si zaslouží, abyste ji měli v knihovnách.
Zakázané dotyky jsou mojí první přečtenou baronetkou od české autorky a rovnou taková pecka. Tahle jízda v podobě předstíraného vztahu/zasnoubení Willow a Henryho mě neskutečně bavila a jsem ráda, že autorka má v plánu napsat další díly a ze Zakázaných dotyků udělat sérii. Byla by totiž škoda, kdyby tenhle universe skončil u jedné knihy.
Ale zpět k DOTYKŮM. Kdo nemiluje kancelářské romance a když je k tomu připojené ještě předstíraní vztahu - no v podání naší autorky Monicy Dake je tohle luxusní podívaná.
Dotyky tedy sledují 27letou Willow která se nedávno rozešla s Dexem, bydlí u svého kamaráda Carlose a nastupuje do nového zaměstnání v realitní kanceláři jako jeho asistentka. Hned první dne však dostane nabídku (která se dle mě neodmítá, obzvlášť když je v tom sexy chlap. ) Má předstírat vztah se svým šéfem, poté co jeho otec už má jeho špatné pověsti dost. Má mu jednoduše napravit pověst a udělat z něj dokonalého snoubence. Ale co když Henry vlastně dokonalý už je? Její podmínky jsou jasné – mimo povolené zóny se jí nesmí dotknout.
Willow a její kámošky v čele s Carlosem jsem si zamilovala, ale hlavně jsem si zamilovala postavu našeho bručouna (ale roztomilého medvídka) Henryho Parkera. To je knižní boyfriend, o kterém budete nejednu noc snít.
Přestože k nějaké větší erotice dojde až v druhé polovině knihy, je to neskutečně žhavé a uděluji ji 4 . Ono totiž Henry a jeho UM (ne ÚD, i když vlastně i úd). Jo, Henry umí dost věcí a umí je dost dobře. Teda hlavně autorka se se všemi těmi erotickými scénami neskutečně pohrála a nejednou mě bylo horko.
Dotyky prostě stojí za přečtení! Kromě toho, že kniha je skvěle čtivě napsaná, ale ještě k tomu ji zdobí krásná obálka od @michaeladopitova Tuhle knihu chceš v knihovně. Ne, ty ji tam musíš mít!