Základní kniha o drahokamech a hvězdách

Základní kniha o drahokamech a hvězdách
https://www.databazeknih.cz/img/books/62_/62494/zakladni-kniha-o-dra.jpg 5 13 13

Tajemné síly drahých kamenů a jejich vztah k dvanácti znamením zvěrokruhu. Ve všech rozvinutých kulturách byly drahé kameny ceněny nejen pro svou krásu, ale především pro své tajemné účinky. Lidé je milovali a uctívali jako boží posly, viděli v nich účinnou ochranu před nemocí a používali je k zušlechťování těla i duše a k naplnění ducha silou, láskou a moudrostí. V současné době prožíváme renesanci obliby drahých kamenů při léčení, meditaci a harmonizaci ducha a duše. Litoterapie se stává uznávanou léčebnou metodou.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Edelsteine und Sternzeichen


více info...

Přidat komentář

Eeve
16.08.2022 5 z 5

Veľmi zaujímavá knižočka plná ezoterických zaujímavostí a informácií o mojich milovaných kamienkoch :) Autori evidentne vedia, o čom rozprávajú, nie je to len copy-paste, ale naozaj sa v tom vyznajú a mnoho toho vyskúšali, o čom svedčia aj pekné state o čakrách či očiste minerálov.
Dosť veľká časť knihy sa venuje popisu znamení zverokruhu a kamienkoch k nim prislúchajúcim, ale najväčšia časť obsahuje popisy tých najčastejších, najbežnejších kamienkov - od mineralogického hľadiska (napr. tvrdosť, farby, výskyt, či odrody), až po to ezoterické (vplývanie na telo i dušu či auru človeka, liečebné účinky). Knižočka je čiernobiela, ale tu konkrétne nejde o obrázky, hlavné sú slová, ktoré sú veľmi zaujímavé, poučné, nové obzory otvárajúce, po duši pohládzajúce.

RendyaDav
14.01.2020 5 z 5

Drahé kameny a jejich vztah k dvanácti znamením zvěrokruhu. Jsou výborné pro léčení , meditaci a harmonizaci ducha a duše...


sira
12.07.2016 5 z 5

Krásná, přehledná kniha o krystalech. Věnuje se sice jenom několika základním druhům, ale jsou tam informace, které se dají použít i k ostatním krystalům. Určitě stojí za to, aby ji měl člověk doma:-)

vesirena
12.02.2012 5 z 5

Tato kniha se mi líbí ...spojila mé záliby astrologii, lásku k polodrahokamům, léčení...vše v jednom a hezky zpracované ;o)

Kniha velmi hezky doplňuje knihu Pavla Kreperata, protože o kamenech je tu pojednáno z pohledu energetického- duchovního.
Pochopitelně nechybí ani rada, jak který kámen použít a na co.

dávám ***** a vřele doporučuji, kniha stojí za to.

Autoři knihy

Shalila Sharamon
německá, 1948
Bodo J. Baginski
německá, 1952