Základy reflexologie

Základy reflexologie
https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/64406/zaklady-reflexologie-64406.jpg 3 9 9

Prastará, široce uznávaná terapie - reflexologie - skvěle pomáhá při zmírnění stresu a vypětí, které přináší každodenní život. Nádherně ilustrovaná kniha, napsaná jednou z předních britských učitelek a odbornic, vám názorně ukazuje, jak na to a poskytuje rady, které vám pomohou účinně zařadit reflexologii mezi prostředky péče o vaše zdraví a pohodu.... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Essential Reflexology , 2007


více info...

Přidat komentář

Antis
29.11.2015 odpad!

Další paskvil, který buď z fatální neznalosti, nebo hůř, z chladné vypočítavosti, hájí "léčebnou metodu", která je v odborných kruzích dávno zdiskreditovaná a vyvrácená.

Je to pořád tatáž písnička: každý poznatek lze ověřit teoreticky (víme, jak by to mělo fungovat) a prakticky (nezaujatě testováno). V podstatě celé odvětví alternativní medicíny jede na tom, že princip sice neznáme, ale v praxi to funguje.

Malá odbočka: jsou teorie, jak tyto metody fungují, ale ty mají značnou tendenci se zarazit o nějakou maličkost, jako třeba, já nevím, FYZIKÁLNÍ ZÁKONY (viď, homeopatie?).

Jenže když alternativní metody testujete POŘÁDNĚ (čti tak, jak vyžaduje zákon od metod klasické medicíny), prostě a jednoduše nefungují. Když vám někdo masíruje chodidla, je úplně jedno kde. Výsledek je stejný. Vždyť ani na těch jejich tabulkách a náčrtech se reflexologové nemůžou shodnout!

Konečně, přesvědčte se sami — jděte na wiki, čtěte a pokračujte odtamtud. Maucta =)

martinkaLLL
14.08.2011 odpad!

Věděla jsem, že to bude tak trošku na nic, ale že to bude až takovej propadák to jsem nečekala.


Jíťa
13.02.2011 1 z 5

Text příšernej, ale z hlediska odbornosti a názornosti (snad) dobrý. V podstatě za nejdůležitější a podstatné lze považovat dvě stránky s mapami reflexních bodů na nohou a na rukách a to je vše. Zbytek je jen o tom natáhnout to co nejvíc, aby z toho vylezla kniha.

Autorovy další knížky

Nicola Hall
britská
2009  51%Základy reflexologie
2015  51%Principy reflexologie
2017  100%Tajemství reflexní masáže
1998  0%Reflexní masáž v kostce
2001  80%Reflexní masáž