Zákony Ducha – Cesta k životnímu cíli
Dan Millman
Po velkém úspěchu knihy Čísla života přibližuje autor legendární filozofie pokojného bojovníka na půdorysu mýtického setkání hlavního hrdiny s osvícenou ženou duchovní cesty, kterými by se měl ubírat lidský život. Kniha vychází s ojedinělými ilustracemi Pavlíny Brzákové.
Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2004 , EminentOriginální název:
The Laws of Spirit: A Tale of Transformation, 2001
Moc hezký výčet důležitých životních mouder. Napsáno hezky čtivě, tak jak to Dan Millman umí.
Kniha, ke které se stále vracím. Musí si člověka najít ve správný čas, člověka, který hledá v životě hlubší smysl. Obsahuje hluboké a vlastně jednoduché myšlenky, které když člověk pochopí, změní pohled na svět...
Kolik těchto zákonů známe a v životě na ně zapomínáme :( Tolik základního moudra víme a "kašleme" na něj ...... pak se ale nedivme, že náš život pouze existujeme, nikoli žijeme ;)
Úžasná kniha. V podstatě jsem vše tak nějak už věděla, nejspíš z jiných knih, ale našlo se i něco nového a je dobré si to připomínat. Dost jsem si z této knížky odnesla, rozhodně doporučuji, navíc jsem se i sem tam smála :D. Je to skvěle zpracované :).
1995 | Cesta pokojného bojovníka |
2005 | Sokrates |
2004 | Čísla života |
2003 | Návrat pokojného bojovníka |
2011 | Čtyři pilíře smyslu života |
Mladý Poutník, který se na své cestě v horách potkává s Moudrou bytostí jenž mu představuje Zákony Ducha. Duchovní zákony podle kterých by měl žít každý na tomto světě. V knize je popsáno 12 zákonů prostřednictvím rozhovorů a zážitků.