Žampiónová kuchařka
Václav Vykydal
Do této kuchařky zařadil autor recepty odzkoušené. Veškeré suroviny pro přípravu uváděných jídel jsou dostupné v naší obchodní síti. Sbírku zahajují polévky, následují jídla ze žampiónů. Pak následují speciality ze žampiónů, příprava různého masa se žampióny nebo na žampiónech. Závěr tvoří příprava jídla v mikrovlnné troubě.... celý text
Přidat komentář
Když jsem na tuhle kuchařku narazil v obchodě, tak trochu politicky nekorektně mi přišlo trochu zábavné mít/číst kuchařku, kterou napsal někdo se jménem Vykydal. Houby a obzvláště žampiony mám hrozně rád a tak jsem se ani dlouho nerozmýšlel zda do kuchařky jít nebo ne. Pravda, je to kniha útlá a moc nestála. Ale za ty peníze rozhodně ano. Bezmála tři stovky receptů se žampiony a různého ražení. Polévky, omáčky, klasická masitá jídla, ryby, exotika (obzvláště tuto část jako asiatofil dám asi celou) ale i recepty do mikrovlnné trouby. Pár receptů už jsem vyzkoušel (a okamžitě zařadil do svého jídelníčku, spoustu jich mám ještě poznačených. Už jen při pročítání receptů jsem slintal.