Princezna v nesnázích

Princezna v nesnázích
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/400445/bmid_princezna-v-nesnazich-Qnq-400445.jpg 4 129 129

Zápisky z Rosewoodu série

Lottie Pumpkinová je obyčejná holka, která touží po tom stát se princeznou. Ellie Wolfová je princezna, která chce být obyčejnou holkou. Osud je svedl dohromady, ony šly svým přáním vstříc a své role si jednoduše prohodily. Staly se z nich nejlepší kamarádky a nyní je čeká druhý rok studia v Rosewood Hall. Zvládání jejich nových rolí ale není to jediné, co mají před sebou. Ve škole se totiž dějí podivné věci. Několik studentů bylo otráveno a vypadá to, že ohroženi jsou všichni. Dívky a jejich přátelé jsou připraveni tajnou organizaci leviatánů, která za vším patrně stojí, zastavit. Nebezpečí je ale mnohem blíž, než všichni čekali.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (CZ)

Princess in Practice, 2018

Bookmandy
02.01.2020 5 z 5

Tohle bylo ultra boží! Všem doporučuju přečíst, opravdu to stálo za to. Nemůžu se dočkat dalšího dílu♡♡.

Mininka
01.12.2019 3 z 5

První díl byl příjemná oddechovka, ale tady jsem se do 3/4 knížky nudila, než se začalo vůbec něco dít... Pro mě docela zklamání :(

Taky mě rozčilovala obrovská hromada překlepů a chyb, která provází celou knihu.

SknihouVrukách
04.11.2019 2 z 5

Prvý diel bol super, ale toto ma z nejakého dôvodu nebavilo. Na túto knihu bohužiaľ nedokážem napísať názor, pretože som jej dej veľmi nevnímala, a to znamená, že to bol pre mňa fakt prepadák.

@knihomolky
11.09.2019 5 z 5

Nádherná kniha!!!

Manelinka
01.09.2019 5 z 5

Tahle kniha je uzasna???? už bych chtěla aby byl do češtiny přeložený i další díl a další atd. Super ????

teer.h
26.08.2019 4 z 5

Hezké pokračování, které se četlo samo. Connie Glynn má velmi čtivý styl psaní, těším se na další díl :)

BarryC.
09.06.2019 5 z 5

Za mě lepší než první díl. Opět moc milá knížka.

Cometka
23.05.2019 5 z 5

Super pokračování. Skvěle se čte, děj ubíhá a podle mně docela povedená "detektivka" pro mládež :-) Přečteno za den.. ale sakriš, kdy bude další díl??!!

Connie Glynn
anglická, 1994