Navždy princezna přehled

Navždy princezna
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501206/bmid_navzdy-princezna-K1o-501206.jpg 3 33 33

Ellie Wolfová je vzpurná princezna, která přestala skrývat svou pravou identitu. Lottie Pumpkinová je její dvojnice a přeje si, aby mohla princeznu ochránit před nebezpečím, které jí hrozí od leviatánů. Jamie je Elliin osobní strážce, který přísahal, že bude princeznu vždycky chránit. Teď ale záhadně zmizel a do Rosewood Hall se vrátila pouze Lottie. Podaří se trojici přátel znovu setkat? Jakou cenu za to zaplatí? Koruna je v ohrožení a v sázce toho ještě nikdy nebylo víc...... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (ČR)

Princess Ever After, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Navždy princezna. Přihlašte se a napište ho.

Lovehorses365
30.08.2024 4 z 5

Normálně knihy s LGBT tématem nevyhledávám, špíš se jim vyhýbám ale této série nelituji. Krásné od začátku do konce.

knizninadsenec
01.06.2023 5 z 5

(SPOILER) Lottie se nedaří spojit s El nebo její rodinou. Do školy se vrací se smutkem a zlomeným srdcem. Se svou partou přátel se snaží najít zpusob, jak překazit plány králova bratra nebo varovat rodinu. Jak zachránit princeznu? Jamieho?

Příběh je velmi poutavý, postavy zajímavé a dokonce i překvapí. Je vyprávěn z pohledu více postav. Velmi se mi líbil, byl proměnlivý, někdy překvapivý, plný plánování, intrik, ale také lásky, přátelství, odvahy, dobrodružství. O rodině a její minulosti, křivdách, nápravě a plánování budoucnosti.

Postavy se vrhly do akce s dávkou odvahy, strachu a naděje.

Průběh událostí byl zajímavý a řešení také. Libil se mi, četl se dobře, rozhodně překvapil a epilog je také velmi milý. V knize najdete i LGBTQ téma - páry. Musím říct, že k sobě jednotlivé postavy velmi dobře pasovaly.

Celkově za sebe mohu říct, že příběh tohoto dílu byl nádherný. Celá série je moc hezká a já si jí zamilovala.

Patrochilles
19.04.2023 5 z 5

Možná malý spoiler:

Již dočteno, a i když jsem ze začátku očekávala konec trochu jinak (shipovala jsem Jamieho a Lottie) jsem spokojená. Je to kniha spíš pro mladší věkové skupiny. Doporučuji, pokud hledáte nějakou romantickou oddechovku, knihu jsem měla přečtenou snad do dvou dnů. K poslednímu dílu jsem se dostala dlouho poté, co jsem četla předchozí 4, takže jsem se musela rozpomenout, kdo je jaká postava. Mohlo tam být sice více hetero párů, ale je to jenom maličkost, takže pokud máte výhradu proti LGBT+, tak nedoporučuji. Zde, v posledním dílu, se začaly také objevovat trochu fantasy a kouzelné prvky (viz.: jakmile porazili zlo, vyšlo slunce a všechno rozkvetlo). To by byla také malá výtka, ale jinak dávám 5 hvězdiček.

Vychází Kouzlo všité do šatů a další knižní novinky (45. týden)

04.11.2022

Kniha Navždy princezna v seznamech