Zatoulané štěstí
Catherine Ryan Hyde
Virginii konečně pozval Aaron na schůzku. Doufá, že bude s mladým vdovcem a jeho čtyřletým synem šťastná. V jediném tragickém okamžiku se však štěstí rozplyne. Virginia ani po dvaceti letech nedokáže zapomenout. Jednoho dne jejího zatoulaného psa dovede zpátky mladý muž a Virginia je jako u vytržení, protože si je jistá, že se jejich cesty kdysi dávno zkřížily... celý text
Literatura světová Hobby Příroda, zvířata
Vydáno: 2022 , AlpressOriginální název:
Worthy, 2015
Krásná a dojemná knížka o navazování přátelských vztahů mezi hluboce traumatizovaným chlapcem a ženou, která je celý život sama, jelikož člověk, kterého milovala tragicky zahynul.
Slaďáček, ale ne v romantickém - míněno milostném - smyslu. Podstatou příběhu je navazování přátelství mezi traumatizovaným mladým mužem a ženou, která před dvaceti lety milovala jeho otce. Výraznou roli v ději také hraje pes T-Rex alias Worthy.
Pěkné čtení, určitě vhodné jako vánoční dárek.
Milý až dojemný příběh, při kterém jsem si i trochu poplakala. A krásný konec.
Kniha je rozdělena, co bylo a stalo se a na dobu po 19letech.
2003 | Pošli to dál |
2021 | Kam ukrýt štěstí |
2008 | Láska v čase přítomném |
2002 | Elektrický Bůh |
2022 | Zatoulané štěstí |
Krásný dojemný příběh o mladém muži, který byl v dětství traumatizován při tragickém úmrtí svého otce. Tragedie nezastihl jenom syna, ale i ženu Virginie, která toho muže milovala. Jakou roli hraje v příběhu pes T-Rex (Worthy)? Dozvíte, když tu milou knížku přečtete.