Zdravá chůze po celý život
Christian Larsen
Tato přehledná příručka vám pomůže přesně zhodnotit stav vašich nohou. Poté vás seznámí s účinným tréninkovým programem. 50 cvičení pro zdravé nohy. Poznáváme a odstraňujeme nesprávnou zátěž nohou. Trénink místo operace - úspěšná metoda Spiraldynamik. Gymnastika nohou u vbočeného palce, ostruhy patní kosti, plochých nohou atd.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2005 , PoznáníOriginální název:
Gut zu Fuß ein Leben lang
Dost odborná knížka ale myslím si že se mi jednou bude hodit. Hlavně mě zaujaly ty tabulky jak nohy můžou onemocnět a jak si je udržovat vpořádku atd.
Super inspirativní kniha, jak podpořit stabilní chůzi, zdravé nohy nejen své, ale i rodiny. Strávili jsme s dětma krásné sobotní dopoledne studiem, cvičením a masírováním svých ťapek. Moc nás to bavilo a bylo to opravdu nabíjející, zasmáli jsme se u toho. Určitě to nebylo první a poslední dopoledne v kruhu rodiny na toto téma. A to mám puberťáky kluky, které fakt není úplně lehké zaujmout a přimět k sebestudiu.
2005 | Zdravá chůze po celý život |
2012 | Skolióza |
2013 | Medical Yoga |
2009 | Zdravé nohy pro vaše dítě |
2010 | Držení těla |
Skvělá kniha. Moje druhá kniha z konceptu Spiraldynamic a určitě ne poslední. Vhodná i pro laiky a rozhodně pro každého, kdo se zabývá pohybem.