Zdravé a šťastné dítě
Jenn Berman
![Zdravé a šťastné dítě Zdravé a šťastné dítě](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/130826/zdrave-a-stastne-dite-130826.jpg?v=1345204616)
První tři roky života jsou kritickým obdobím, během něhož si děti vytvářejí důležité vazby. Správná stimulace může být zvláště účinná. Rodič se dozví vše, co potřebuje znát, aby vychoval z batolete osobnost: jak s ním mluvit, jak se vyhnout záchvatům vzteku, jak využít hru k rozvoji klíčových dovedností, kdy a jak začít dítěti číst, kdy učit cizí jazyk, co je doba strávená před televizí, jak dítě naučit zásady správného spánku. Kniha obsahuje užitečné tipy a rady z praxe i podpořené vědeckým výzkumem o úspěšném rodičovství.... celý text
![Petra186 Petra186](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Na mě byla tato kniha zbytečně moc obsáhlá a jedno téma se rozebíralo moc dopodrobna a stále dokola, četla jsem lepší. Také mi nevyhovoval formát knihy.
![martinakovarova martinakovarova](https://www.databazeknih.cz/img/users/35_/35479/martinakovarova-NYw.gif?v=1616015028)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tuhle knihu by si měla přečíst každá maminka - nejlépe už v těhotenství. Přečetla jsem knih s podobným tématem více, ale tohle řadím mezi TOP! Naprosto souhlasím se vším.
Oceňuji, že autorka probírá 12 důležitých témat, bez toho aby posuzovala. Nejdříve seznámí s tématem, dá možnosti, výzkumy a nechá rozhodnout rodiče.
Věnuje se znakování, kontaktu, výběru školky, ...