Ze života blbky
Jana Nováková
Míváte někdy den blbec, kdy si říkáte, že tohle se může stát jen vám? Sníte o něčem či o někom a když to něco či někoho dostanete, tak zjistíte, že chcete něco úplně jiného? Zamilujete se nepochopitelně do naprosto nevhodného partnera a po čase si říkáte, kam jste dali oči a mozek? Přesně takové situace zažívá mladá dívka, která si své trapasy a životní eskapády zapisuje do deníku. Možná si ho vede pro to, aby si později připomínala své zážitky a partnery. Možná ho píše proto, aby mohla uspokojit vaši touhu zasmát se cizímu neštěstí.... celý text
Jako tak tuto knížku musíte mít! Asi jsem jí četla ve správnou chvíli,protože jsem si jí mimořádně užila. Je to taková oddechová jednohubka,příjemná rozsahem a obrovským vtipem!
Docela vtipná oddechovka. Život bláznivé holky , co vše prožije během jednoho roku ,psáno formou deníku.
No co říct, jsou to opravdu životní situace blbky. Jako oddechovka u které nemusíte používat mozek se dá. Jinak je vhodná spíše pro náctileté. Za mě nee.
Jeden rok v životě věkově neurčené bláznivky. Četlo se to svižně, napsané to bylo vtipně.
ma prvni prectena kniha v roce 2017 a zrejme vykroceni spravnym smerem :)pobavila...chytla..zasmala jsem se..parada :) doporucuju a budu se tesit na pokracovani
Naprosto vtipně popsaný rok ze života blbky, zasmějete se cizímu neštěstí a budete rádi, že v tom nejste sami! :-) Více v recenzi v záložkách :-)
Libila se mi obálka,nazev i kniha. Neotrela,napsana vtipne,proste zustane u me v knihovnicce.