Žena, s.r.o.
Eva Brabcová
Humorné a s velkým nadhledem psané lehké ponaučení, jak hledat, přebírat a zvažovat, který ze všech mužů okolo by mohl být ten pravý aby to nakonec dopadlo úplně jinak... Třicátnice Agáta řeší totéž, co ostatní osamělé ženy v jejím věku, jen si už připadá moc zkušená na to, aby se do vztahu vrhala bez rozmyslu. Osud ale rozhodne za ni...... celý text
Kniha pro odpočinek a zasmání. Ale právě proto je báječná. Jako všechny knížky autorky.
Realita všedních dní podaná s nadhledem a s humorem,který zahřeje a pohladí.Pro mě knížka,ke které se ráda vracím.
Moje druhá kniha od autorky a ještě lepší, než ta první. Agáta a její smysl pro humor byl vyloženě balzámem na moji stresovanou duši :-) Bobi byla třešničkou na dortu a chlap jejího života na závěr byl za pět hvězdiček. Na splín doporučuji přečíst klidně dvakrát :-)
Reálná životní situace je v této knize popsaná s lehkou ironií a humorem.Při čtení jsem se neubránila smíchu.Některé hlášky jsou nezapomenutelné.Již jsem tuto knihu četla dvakrát a určitě to nebylo naposled.
2002 | Papoušek na smetaně |
2003 | Baculky jsou prima |
2006 | Žena, s.r.o. |
2004 | Už se o mě neboj |
2001 | Na slzy nebyl čas |
Pohodová knížka, zasmála jsem se. Vřele doporučuji.