Patnáctý skandál
James Patterson , Maxine Paetro
Ženský vyšetřovací klub série
Lindsay naplno prožívá mateřství a šťastné manželství. Když však z luxusního hotelu, kde došlo k vraždě, zmizí krásná, svůdná blondýna, začne se Lindsayina idyla drolit. Než se jí podaří ženu vystopovat a vyslechnout, zmizí i její manžel Joe. Čím déle Lindsay pátrá, tím víc sílí její podezření, že Joe skrývá tajemství, v němž ta tajemná žena hraje hlavní roli.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2017 , AlpressOriginální název:
15th Affair, 2016
Čte se to jako vždycky dobře, jen mi to přišlo dost přitažený za vlasy. Všude samý agent, konspirace a Lindsay rozhodně není matkou roku. Buď je v práci nebo s kámoškama a dítě má u sousedky.
Dobrý thriller,ale na můj vkus trochu překombinované. Autor ale rozhodně patří k tomu lepšímu v tomto žánru
Potřebovala jsem oddech, tuto sérii jsem začala číst trochu s obavami, ale chytla jsem se a moc mě baví. Těším se na další pokračování.
Teprve druhý díl série, který jsem četla, ale docela mě začíná bavit. Hodně vzdáleně mi to připomíná Evu Dallasovou od Robertsové, ale její úrovně nedosahuje ani zdaleka. Přesto se kniha docela dobře četla a po pomalejším rozjezdu se mi podařilo začíst tak, že jsem čtení jen nerada přerušovala.
Čtivé, ale na mé gusto trochu přeagentováno. Je to zázrak mít sousedku, která je vždy k dispozici.
Lindsay je hodně vytížená matka, která to moc nestíhá.K tomu ještě trable s manželem. Bylo to dobré, ale myslím, že speciální jednotky si jedou sami po své linii a určitě tak nespolupracují.
kdo píše ty popisky ?? Lindsay je pořád pryč od dítěte o malou se stará sousedka i o psa, Joe se někam ztratí a Lindsay zjistí, že ho vůbec nezná a je dvojitý možná trojitý agent.Asi neměla mít dítě nebo měla přestat dělat u policie, nestíhá to
Asi už jsem toho od pana Pattersona přečetl moc. Sérii s vyšetřovacím klubem mám nejradši a přesto z této knihy nejsem nadšený. Zápletka a vůbec děj se mi zdají až příliš nepravděpodobné. Kniha se čte velmi dobře, ale všichni ti agenti...
Uspokojivé.
Já se také opakuji. Mě "Ženský vyšetřovací klub"prostě baví ;) Toto byl hodně dobrý díl, plný akce. Docela zajímavý zlom v životě Lindsay a jsem zvědavá, kam to povede. Těším se "16" :D
Klasický Patterson. Napětí od začátku do konce, jen mi konec přišel trošku otevřený, ale to nevadí, aspoň budou další a další knihy
Dávám 4 hvězdičky. Pěkné čtení. Ale úplně top to není.