Živá kuchyně, cesta ke zdraví
Judita Wignall
Živá strava je zdravý způsob, jak se detoxikovat, vyčistit si pleť, shodit pár kilo a zářit zdravím a vitalitou. Ale kdo z nás má čas shánět neobvyklé přísady a vyrábět pracná jídla? Kuchařka Živá kuchyně, cesta ke zdraví je skvělým průvodcem, který vám poskytne vše, co potřebujete vědět, abyste mohli plnými doušky užívat nový životní styl. Najdete zde informace o přípravě neuvěřitelně chutných a rozmanitých syrových pokrmů (raw food) užitečné pro každého vášnivého kuchaře, názorné techniky přípravy syrových surovin, od klíčení obilí až po otvírání kokosů a vice než 100 receptů na lahodné a čerstvé pokrmy.... celý text
Přidat komentář
Perfektní kniha s překrásnými fotografiemi! Jakožto vitarián dávám 5 hvězdiček z 5i možných! :)) Navíc prvních 50 a posledních pár stránek je věnován vitariánství obecně, což je u mě veeelké plus, překrásná motivace. :)
Krásné fotografie a podle mě jedna z biblí pro všechny raw a vegany, opravdu pěkně zpracovaná kniha :)
Nejsem sice ani vegan, ani vegetarián, ale v této knize jsem našla inspiraci. Neříkám, že využiji všechno, to rozhodně ne, ale minimálně několik receptů mě hodně zaujalo. Nejsou totiž složité ani prošpikované exotickými ingrediencemi. Takže za mě je to pěkná inspirativní kniha, ale doma ji mít nemusím :-)
Autorovy další knížky
2014 | Živá kuchyně, cesta ke zdraví |
2015 | Živá kuchyně snadno a rychle |
2016 | Raw detox |
Další do sbírky a super raw recepty, postupy na detox dobrá volba...