Není úniku
Robert Kirkman
Živí mrtví (komiks) série
Ticho přerušily výstřely. Klid skončil, nepřítel je na obzoru. Ale tentokrát se hrdinové nehodlají vzdát a utéct. Už nemají kam.
Literatura světová Horory Komiksy
Vydáno: 2015 , CrewOriginální název:
No Way Out, 2011
I když už se prostě všechno v příběhu opakuje a opakuje, tak nevím proč jsem zase nucenej dát pět hvězdiček, protože čtrnáctka byly zase jatka, jatka a jatka! Věnovat celej jeden díl vyvražďovačce chodců na svým pozemku, to je síla. Kirkman se s tím promiňte ten výraz nesral, nevymejšlel žádnej příběh a prostě jenom kupil mrtvoly. Zatraceně dobře. A malý dodatek - pozor spoiler - já měl takovou radost, když jsem viděl tu celou nádherně graficky vyrobenou stránku, kde Carl někde ztratil půl obličeje. Konečně to dostal :-)
To byl zas brutal !!! Jsem rád, že Kirkman tu rozjetou mašinu nezastavuje, ba naopak. A navíc se nijak zvlášť neopakuje ani nevykrádá. Rychle další dávku!
2009 | Staré dobré časy |
2012 | Vzestup Guvernéra |
2013 | Cesta do Woodbury |
2010 | Míle a míle |
2011 | Bezpečí za mřížemi |
Jeden z nejakčnějších a nejzajímavějších dílů. V první polovině se Rick a ostatní ocitají v kolonii, pak to přijde! Boj mezi tuláky byl velmi napínavý a dialogy mezi postavami byly zajímavé. Těším se na další díl, protože Kirkman umí!