Život v jeho tieni
Kristína Pavelková
Silný a dojímavý príbeh plný trpkých sklamaní, životných rán, ľudskej zrady, ale aj lásky, vášne a obrovskej sily bojovať. Na začiatku má Hana milujúceho manžela, spoločenský status aj peniaze. Má všetko, aspoň si to myslí. Aj napriek bohatstvu však nestratí vlastnú tvár a založí nadáciu na pomoc chorým deťom. Po niekoľkých presne mierených životných ranách stratí všetko. Musí padnúť až na úplné dno, aby sa znovu postavila. Keď sa ako-tak pozviecha, prichádzajú ďalšie trpké odhalenia. Podarí sa Hane vzoprieť neprajnému osudu a začať odznovu? Zvládne bojovať vo svete, v ktorom vládnu peniaze? Má vôbec nádej byť ešte niekedy šťastná?... celý text
Romány Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: 2019 , Naše vojskoOriginální název:
Život v jeho tieni, 2019
Přečteno velmi rychle. Napínavé a napsáno bez nucení zaujmout. Kniha o tom jak může být život krutý, láska slepá a bohatství bezvýznamné.
Knížka se ni celkem líbila. Příběh měl spád, nenudila jsem se. Konec trošku předvídatelný, ale nevadí, i tak jsem si čtení užila.
Pekný a pútavý príbeh zo života...čítal sa jedným dychom, ani chvíľku som sa nenudila...nechýba láska, napätie, romantika, priateľstvo...
ODPORÚČAM pre všetky romantické duše.
Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡
Knížka se mi velmi líbila, hlavně autorčin styl psaní. Určitě si přečtu i další její knihy.
Doporučuji
Tento příběh ze života se mi velice líbil.Příběh Hany ,která žije spokojeně v přepychu s milujícím manželem a i přesto zůstala svou a založila nadaci na pomoc nemocným dětem.Bohužel osud ji napsal jiný scénář a ona musela padnout až na samé dno,aby se opět dokázala postavit na vlastní nohy a vzepřít se nepřejícímu osudu.
Kniha se mi líbila přečteno za jeden den co všechno se dělá kvuli penězum.Kniha stojí za přečtení.
Knížka se mi líbila. Ze života. O tom, že věřit tomu druhému nemusí být správní, jak se lidé dokáží změnit a využívat se navzájem. Pokud se do toho připletou peníze, je to nebezpečná kombinace.
Oddychový príbeh prečítaný za jeden večer. Som prekvapená , že slovenská autorka napísala takú dobrú knihu. Páčila sa mi
2016 | V zajatí vášne |
2017 | V zajatí strachu |
2019 | Život v jeho tieni |
2017 | Spadol z jahody |
2020 | Hon na maminho zajačika |
Hlavní postavou je mladá žena HANA, která žije s manželem ONDŘEJEM, který má softwarovou firmu. Žijí v pěkném domě a setkávají se se smetánkou. Ondřej hodně pracuje, je workoholik a pracuje od rána do večera. Hana se stará o domácnost, ačkoliv by si klidně mohla najmout hospodyni, ale nechce, protože by se nudila. Hana si může koupit všechno, nač si vzpomenu. Přestože se pohybuje ve světě bohatých lidí, zůstala věrná svým životním hodnotám, což se mi líbilo. Líbilo se mi, že Hanu napadlo založit nadaci na pomoc nemocným dětem Kvítek. Pravidelně navštěvovala děti na onkologickém pracovišti. Přestože by se na první pohled mohlo zdát, že Hana musí být šťastná, není tomu tak. V jejím životě dojde k určitému zlomu a život se ji převrátí vzhůru nohama.
Knihu jsem přečetl na jedno posezení. Příběh je předvídatelný a od určitého momentu jsem věděl, co a jak, takže závěr pro mě nebyl žádné překvapení. Celkově se však kniha četla dobře a příběh rychle plynul. Myslím si, že tento román by se mohl líbit ženám.
Citát:
Ani život není dokonalý; často mívá hořkou příchuť, ale i tak ho máme rádi, a s nadějí čekáme, kdy zesládne.