Zlé sny
Peter James
Hluboko ve svém podvědomí nosí Sam strašnou událost. Po pětadvaceti letech se jí ve snech vrací, nemůže utéct před jednookým mužem, který jí pronásleduje. Nakonec už nerozlišuje sen od skutečnosti. Na konci boje, který Sam vede za své štěstí je šokující pravda.
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1994 , Gemini (ČR)Originální název:
Dreamer, 1989
Knihu jsem našla v knihobudce a oslovil mě název i anotace. Tak jsem si ji půjčila.. Leč, bohužel, neoslovila mě. Dočetla jsem ji jen proto, že jsem ji vlastně začala číst. Konec se mi líbil, ale jinak nic moc..
Knihu jsem četla asi před 15 lety a dnes jsem ji dočetla znovu. Kdysi jsem z ní byla nadšená, dnes dávám 3*. Chvílemi to bylo nudné
Opravdu se pro mne něco začalo dít asi 100 stran před koncem knihy..
Opět se mi potvrdilo, že nemůžu posuzovat knihu podle hodnocení ostatních. Mně se kniha líbila,čekala jsem sice horor, ale je to spíš psychologický thriler. Přečetla jsem za jedno deštivé odpoledne, protože jsem se nemohla odtrhnout.
thrillery horory psychologické thrillery
Skrýt reklamy
Kniha se dala číst, ale dost se tam míchaly sny se skutečností a navíc tam byly pasáže, které by tam být vůbec nemusely a čtenář by o nic nepřišel... konec byl zajímavý.