Zloba

Zloba
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474310/bmid_zloba-0Hf-474310.png 5 2528 2528

Robert Hunter série

Na počátku příběhu dojde k podivné autonehodě a vzápětí je zatčen muž, podezřelý z dvojnásobné sadistické vraždy. Následující vyšetřování vede k odhalení vraha, který nejméně pětadvacet let unášel, mučil a vraždil oběti po celých Spojených státech, aniž měl někdo tušení o jeho existenci. Podezřelý tvrdí, že je jen pěšákem v obrovském labyrintu lží a klamu – dá se mu věřit? To má zjistit detektiv Robert Hunter, tentokrát „pohostinsky vystupující“ ve službách FBI. Ve svém šestém příběhu odhaluje Hunter děsivá tajemství, která se ho tentokrát týkají osobně a otevírají staré rány z jeho minulosti.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , BB art

An Evil Mind, 2014

jankaander
26.06.2019 5 z 5

Tak ta byla super. Honem na další....

Lolila
24.06.2019 5 z 5

Skvelá časť, skvelá séria.....CH. Carter stále prekvapí. Tentokrát sa zameral na analýzu psychopata, jeho myšlienok, plánovania sadistických vrážd...... Popritom sa dozvedáme niečo aj o Robertovej minulosti. V tejto časti ide skôr o súboj mozgov, ale nechýba ani akcia, napätie, zvraty v deji a tiež prekvapivý koniec.

Nestorkea
21.06.2019 5 z 5

Zatím nejlepší díl!

Verunka2
20.06.2019

Rozhodně nejlepší kniha od Cartera, jakou jsem kdy četla.
Poutavá, napínavá, nedovolí vám odtrhnout oči, napsaná opravdu promyšleně.
Palec nahoru, naprosto skvělé. :)

Misan1993
30.05.2019 5 z 5

Knihy Cartera jsou dosud a s velkým náskokem nejlepší zboží, co můžou Levné knihy nabídnout.

renova
30.05.2019 5 z 5

Kniha je poutavá, inteligentní a vymazlená do největších detailů. Neustále se tam něco děje, o nečekané zvraty není nouze, takže se od ní nebudete chtít odtrhnout. No a detektiv Hunter? Opět nezklamal...

NADEI
23.05.2019 5 z 5

Kniha napsaná podle skutečných událostí mi vzala doslova dech. Chvíli slzy, chvíli strach, chvíli odpočinek od čtení, protože všechnu tu hrůzu musím vstřebat a vydýchat. Skvělé !!!

KatherineBook
15.05.2019 5 z 5

Carter je moje srdcovka a jako všechny jeho knihy, je i tato naprosto skvělá. I když musím uznat, že místy to s brutalitou skutečně přeháněl, několikrát jsem musela knihu odložit. Ale i v tomto případě skutečně nezklamal.

Lucek
14.05.2019 5 z 5

Zatím top z celé série o Robertovi!

Ráčkajda
10.05.2019 5 z 5

Jedním slovem....nádhera. Prostě jako vždy:-)

souc
05.05.2019 5 z 5

Tak tohle bylo něco..naprosto nemám slov.

veveronka
04.05.2019 5 z 5

Tento autor me nikdy nezklamal.Napinave od zacatku do konce

bbestie
03.05.2019 5 z 5

Za mě zatím nejlepší kniha od Cartera. Je to napsané trochu jinak, než jsem u něj byla zvyklá, ale byla to jízda!!!

jaroiva
29.04.2019 5 z 5

Tentokrát přece jen trochu jiný scénář než u předešlých dílů.
Trochu mi jen vadil dlouhý popis s Hunterovou matkou, který jsme už četli v některém z předešlých dílů. Chápu, že kniha je samostatná, takže kdo nečetl ten správný předešlý díl, potřebuje to vědět, ale pro mě to už bylo redundantní :)

Změna, kterou uvádí autor v úvodu, se týká toho, že tentokrát je příběh založen na skutečných událostech. Tedy není v popisu sice až tak děsivý jako předešlé, přesto je čtení děsivější, protože pravdivější.
Tentokrát bych dala jen asi 95% :), četlo se to opět jedním dechem, ale v jeden okamžik jsem byla schopná knížku odložit (asi jedna kapitola skončila neotevřeným koncem :))

Katulinka69
22.04.2019 5 z 5

Nemám co dodat,já ho prostě miluju.....

klara225
21.04.2019 3 z 5

Bohužel půjdu proti proudu. I když je Zloba trochu jiná než ostatní knihy, stejně je zde přemíra brutality a nechutností, na kterých Carter svoje příběhy staví. Po pěti jeho knihách už to pro mě není žádným překvapením. Občas už jsem byla otrávená tím umělým napětím, které autor vytváří, a hledala jsem v textu jen to důležité. Vyzdvihla bych pár šokujících odhalení a zvratů.

Ivet1990
20.04.2019 5 z 5

Jak je psáno už na začátku knihy, je to úplně jiné než předešlé díly. Je to víc zaměřeno psychologii vraha, což bylo velice zajímavé. Tak moc zajímavé až jsem si pořídila knihu o psychologii sériových vrahů. Určitě se těším na pokračování ( Nenávist ) co vyjde někdy na podzim a doufám, že to bude napsané ve stejném stylu jako tento díl.

nicole1990
19.04.2019 5 z 5

Celou dobu napínave a hodně tajemství z Robertova života se odhalilo.

evask
16.04.2019 4 z 5

Napínavý triler. Ale připadá mně, že v prvních dvou částech pozornost čtenáře strhává autor hlavně líčením důmyslných způsobů sadistického mučení, které používá vrah. Na tom je založena čtivost knihy, žádný “přesah” nevidím. Naštěstí je tu ještě třetí část, hledá se dosud živá oběť.

Maybee
15.04.2019 5 z 5

Moje Carterova první kniha. Možná budu litovat, že jsem začala zrovna touhle, ale čtení to bylo skvělé... Nedá se odložit, dokud nebudete na konci. :)
Doporučuji a začínám číst od začátku, jak šly knihy popořadě.