Zlomené srdce

Zlomené srdce
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/551627/bmid_zlomene-srdce.jpg 4 836 836

David Raker série

Myslela, že svého manžela zná. Jenže celý jejich život byla lež. Když přijela na odlehlou pobřežní vyhlídku na pobřeží Devonu, zastavila, zaparkovala auto a zahodila klíčky. Od té doby ji už nikdo nespatřil. Zmizela beze stopy. Vyšetřovatel David Raker se specializuje na hledání pohřešovaných osob a podobné případy pro něj nejsou ničím výjimečným. Ale zmizení Lyndy Korinové se již od prvopočátku naprosto vymyká jeho dosavadním zkušenostem. Neexistují téměř žádné stopy a Raker se obává toho nejhoršího. Tím spíš, že se jedná o bývalou herečku, která nedávno pohřbila svého manžela, filmového režiséra. Lynda si myslela, že svého muže zná. Ale při procházení jeho pozůstalosti objevila děsivou pravdu, která ji donutila opustit všechno, co měla tak ráda, a zmizet. Kam utekla? Před kým? A žije vůbec ještě? David Raker se brzy přesvědčí sám o tom, že pravda může někdy i zabíjet.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: audiokniha , Audioteka

Broken Heart, 2016

Interpreti: Igor Bareš

sabca
01.02.2021 4 z 5

Kniha nebyla špatná, ale trochu překonbinovaná. Ale i tak jsem četla s napětím a knihu jsem měla přečtenou za 2 dny. Pokud chce Weaver psát další knihu v této serii musím být David Raker nesmrtelný.

Knihomol2108
01.02.2021

Zklamání. Asi budu kamenována, ale větší nudu, prvoplánovitost jsem několik let nečetla. Ploché nevykreslené postavy...je to jen můj názor. Jednu hvězdičku za audio zpracování Igorem Barešem.

cadic
23.01.2021 3 z 5

Tak já nevím, asi už mě to nějak nebere, šablona knihy stejná jako ostatních, ok to bych ještě zvádl, ale některé nelogičnosti, neschopnost policie, to jak Raker každou nakládačku zvládne, jako nic, vydrží několik dní nespat, tak si říkám není jeho brácha Clark Kent? Ale obecne se dá říct, že už je toho moc, myslím, že ani Tim Weaver se dál jako spisovatel neposouvá a sází jen na jistotu. Na druhou stranu chápu, že účty se samy nezaplatí :)

Warty
18.01.2021 5 z 5

Jako vždy se od příběhu nešlo odtrhnout. Skvěle napsané a neskutečně napínavé. Zatím se mi tento díl asi líbil nejvíc.

vila_z_lesa
10.01.2021 5 z 5

Wow, Weaver opravdu umí, šlo vidět, že si psaní knihy užil. Tenhle díl mě bavil snad nejvíc.

EmillyT
10.01.2021 4 z 5

Napínavé a čtivé jako všechny knihy T. Weavera. Jen mi přijde, že případ od případu je překombinovanější a překombinovanější, ale možná je to i tím, že čtu celou sérii postupně a neprokládám to jinými knihami.

iveta3689
10.01.2021 5 z 5

Děj je napínavý, tohle Weaver prostě umí. Člověk se nedokáže od knihy odtrhnout. Indicie, které David nachází a propojuje a celé pátrání je trochu moc překombinované. Ale pokud nebudeme knihu analyzovat a necháme se jen unášet, tak je výborná.

lifeoptimist
02.01.2021 4 z 5

hvězdičku beru, protože jsem se jaksi nemohla začíst přes tu "filmovou přehršel" ale poslední třetina knihy, to pak byla jízda

AnneH7
29.12.2020 4 z 5

Rozjezd trochu pomalejsi, ale druha polovina knihy byla opet skvela.

petra2284
13.12.2020 5 z 5

Kniha opet super

Lenia1606
14.11.2020 5 z 5

Moc se mi líbila. Na konci jeden zvrat za druhým. Napínavé, propracované. Těším se na další kousek.

astra3
06.11.2020 3 z 5

První polovina knihy se dost táhla. Druhá byla už svižnější. Autor má lepší knihy. Doufám, že další díl bude povedenější.

Jitulle
30.10.2020 5 z 5

Tento díl mě nadchl zatím nejvíc. Vtáhne do děje.

vekkr
21.10.2020 2 z 5

Audiokniha. Hodnotím, jako průměr. Nepotřebuji 10 mrtvol, ale tady jsem pořád na zločin čekala a pořád se nic nedělo. Chvíli jsem myslela, že to ani nedoposlechnu. Byla to první kniha od tohoto autora a asi už na jinou nedojde.

veronika9761
19.10.2020 4 z 5

Pecka, jedna z nejlepších ze série.

namornice
18.10.2020 4 z 5

Tenhle díl mě bavil opravdu moc. Asi nejvíc ze všech dosud přečtených  "Reikerovek". Dobře promyšlená zápletka a skvělé prostředí! Bavila jsem se opravdu hodně
Prostředí a zákulisí kinematografie a filmového umění s kombinací s pátráním po zmizelé herečce mě  přilepili ke stránkám a knihu jsem zhltla jedním dechem.

Neopol
17.10.2020 5 z 5

Další opravdu super příběh-opět za pět hvězd

March
12.10.2020 5 z 5

Kniha mě moc bavila, zápletky byly skvěle, ty návraty do minulosti jsou dle mého gusta, to ze je to občas takové nereálné a proc ne? Opět si autor neodpustil David ala MacGyver, opět přežil co se dá, vidí co jiní nevidí a už jen ten macgayverovsky nozik mu chybí:-) Ale štěstí přeje připraveným a to David beze sporu je. Rozuzlení opět skvěle vymyšlené, popsané a hlavně to napětí... Mě to prostě baví, takže plný počet.

Doubravka1975
06.10.2020 5 z 5

7.dil série bývalého novináře Davida Rakera, který tentokrát pátrá po zmizelé Lyndě Korinové. Skvělé filmové prostředí a.....Růžový kruh uzavřen. Super.
Autora přidávám do oblíbených, měla jsem pocit, že už je tam od prvních dvou dílů

kokosek
28.09.2020 5 z 5

Nevěděl jsme co čekat, autora jsem neznal, jen mám rád audioknihy, které načetl Bareš.
A nakonec to bylo víc než dobrý. Ale sakra jak to, že já čtu sérii od konce, to se musí napravit.