Není cesty zpět přehled
Tim Weaver
David Raker série
Měl to být skvělý večírek, jenže když Emily Kaneová dorazí ke své sestře Carrie, objeví jen prázdný dům s dveřmi dokořán. Večeře se vaří na sporáku, televize je zapnutá. Carrie, její manžel a dvě dcery jsou pryč. Policie nad záhadou brzy zlomí hůl, a Emily tak nezbývá než se obrátit na svého bývalého přítele Davida Rakera, který se specializuje na pátrání po nezvěstných osobách. Někdo má totiž evidentně zájem na tom, aby se na její sestru s rodinou rychle zapomnělo. Pavučina klamu a zlověstných rodinných tajemství obestírající celý případ rychle pohltí i Rakera, a ten brzy zjišťuje, že by se snadno mohl stát další z řady obětí, které si za celá desetiletí tahle obrovská lež vyžádala.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2016 , Mystery PressOriginální název:
Never Coming Back, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Není cesty zpět. Přihlašte se a napište ho.
Moje první kniha od autora. Příběh se mi líbil, měl spád, zajímavé postavy. Jediné co mi asi úplně nesedlo je počet postav. Na mě jich tam bylo až příliš a trochu se mi pletly.
Další skvělý díl s Davidem Riekerem. Zase zajímavá zápletka, velmi napínavé a čtivé, neodložitelné až do poslední strany.
Zmizela před pěti měsíci. Proč ji nikdo nehledá?
07.06.2021
Všechny domy jsou prázdné. Všichni zmizeli…
25.05.2020
Setká se David Raker opět se ženou svého života?
14.10.2019
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Není cesty zpět v seznamech
v Přečtených | 1 376x |
detektivní a krimi romány thrillery USA (Spojené státy americké) tajemství Velká Británie zmizení lidí thrillery pro ženy
2016 | Není cesty zpět |
2018 | Hon na mrtvého |
2018 | Údolí mrtvých |
2018 | Ztracený |
2019 | Žena mého života |
Čtvrtý díl stejný jako předchozí.
Všechny mají stejný děj a pointu.
Někdo se ztratí, policie zastaví pátrání. Raken se rozhodne jednat, objevuje tajemství krůček po krůčku. Policie mu zakazuje vyšetřovat. Postupně objevuje další zákoutí města a rozkrývá další a další střípky k objevení zmizelé osoby. Vždy těsně unikne smrti.
Všechny čtyři díly skvělé, ale úplně stejné. :-(
A když si přečtu výcuc, o čem je pátý díl, tak je to úplně stejné. Takže dalším dílům dám šanci až někdy jindy.