Leova šance
Mia Sheridan
Znamení lásky série
Zaslouží si každý svou druhou šanci? I ten, kdo lhal a podváděl, aby ji získal? Dostane se nám všem druhé šance? I když kráčíme cestou sebezničení? Jak tvrdě byste bojovali o druhou šanci na lásku? Druhou šanci na život? O šanci vypovědět svůj příběh? Každý milostný příběh má dvě strany. Evie tu svou vypověděla. Teď je řada na Leovi.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , BaronetOriginální název:
Leo's Chance, 2013
Myslela sem, že pohled z druhé strany bude nudný, když už člověk ví co kdy bude a jak to dopadne, ale opak je pravdou! :)
Kniha by se určitě dala číst i samostatně, ale já ji vnímala jako doplnění krásného příběhu. Ocenila jsem objasnění některých věcí a vztahů, především děsivou Lauren a krásný epilog. Leův pohled byl hodně sympatický, ale přece jen chybělo tajemství, na kterém byl původní příběh postaven.
Jako bonus je však výborná!
No panečku! Tak mě se příběh líbil daleko více z pohledu Jakea ,,Lea" než Evie... Další příjemná romance pro ženy.
To je snad poprvé, kdy mě celkem bavila knížka z pohledu chlapa než knížka z pohledu hlavní hrdinky. Jak mě Leo štval v předchozím díle, tak tady to s ním nebylo zas tak hrozný a já se aspoň dozvěděla něco o jeho životě, v Leovi byl tajemný jak hrad v Karpatech a nic moc se tam nevysvětlilo.
Dlouho se mi nestalo, že bych nedočetla knížku... jak jednička tak i tento díl byl děs a hrůza :) bohužel ....:(
Tak pokračování Lea nebo spíš pohled ze strany Lea se mi líbil daleko víc, jsem ráda, že Evi a Leo dostali druhou šanci. Nejdřív se mi do druhé knížky nechtělo, ale jsem moc ráda, že jsem ji četla.
Tak Leo byl docela fajn. Dávám pět hvězd, protože se mi příběh líbí a četlo se to samo, akorát jsme se toho nic moc nového nedozvěděli. Teda kromě epilogu :-D Takže musím říct, že z pohledu Evie se mi to tentokrát líbilo více :-D
láska pro ženy pěstounská péče zneužívání USA (Spojené státy americké) vyrovnání se s minulostíAutorovy další knížky
2015 | Archerův hlas |
2016 | Stingerův pád |
2015 | Leo |
2020 | Sběratel přání |
2020 | Graysonův slib |
Z pohledu Lea se mi líbila víc. Jen škoda,že některé pasáže byly stejné.