Znamení osudu

Znamení osudu
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/336043/bmid_znameni-osudu-ZrK-336043.jpg 4 52 52

Líza s Richardem se vystěhovali na Nový Zéland, jenže manželství s násilníkem je pro ni nesnesitelné. Útěchu, pochopení a lásku najde Líza v náruči Ronga, polovičního Maora. Narození jejich syna Rufuse se však pro oba milence stane osudovým mezníkem a je otázkou času, zda se někdy někdo dozví strašlivou pravdu…

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress

Die Spur des Maori-Heilers, 2014

cerna7151
24.10.2023 2 z 5

Jsem zklamaná. Měla jsem knihy od L. Walden ráda, ale další číst dlouho nebudu. Hlavní postavy mi nebyly sympatické, všichni se zamilovávají na první pohled, všichni spí se všema, i když vlastně chtějí spát s někým jiným... Vůbec mi to nesedlo.

Danago
03.03.2021 4 z 5

Ač je pravdou, že se autorka řídí stále podobným schématem příběhu, mě to zase tak moc nevadí, protože čtu knihy s velkým rozestupem. Pro mě to byla příjemná oddychovka s tajemstvím z minulosti. Knížka mě bavila a to je důležité.

orinka3
04.12.2019 1 z 5

Autorka dle mého názoru ve svých knihách svoje trvalé schéma pouze doplňuje jinými postavami v jiném prostředí. Moc se s tím nenadře. Zápletky nic moc, zato co chlap, to úžasný krasavec a milovník. No, zkusila jsem, ale znovu se přesvědčuji, že tohle opravdu není pro mě a abych svými cynickými připomínkami kazila čtenářský zážitek, na to zas nemám povahu. Komu se to líbí, ať si poslouží. Ale je to zkrátka hodně pitomoučké.

zdehan
12.07.2019 5 z 5

Kniha se mi líbila nevadí mě že se střídá minulost a přítomnost takova oddechovka.

Vakalik
25.12.2018 1 z 5

SPOILER
Mladá Němka přijede na Nový Zéland a během pár dnů sbalí 3 chlapy. Všichni ji hrozně milují a se všema se hned líbá. Dočetla jsem to jen proto, že mě zajímalo, jak se spojí dvě hlavní dějové linie. Musím dát aspoň jednu hvězdičku…

KatkaHutyrová
21.09.2018 ztráta času

Moje první setkání s Laurou Walden - bohužel zklamání.
Knížka mě absolutně nechytla, připadala mi překombinovaná, a vadilo mi množství postav.
Nicméně netvrdím, že je Znamení osudu špatné... jen to není čtení pro mne.
Nedočetla jsem.

sabca
05.06.2018 5 z 5

Knihy této spisovatelky mně nikdy nezklamou. Střídání minulosti a současnosti mi vůbec nevadí. Děj byl napínavý místy až drsný. Kdo má rád knihy této spisovatelky, tak doporučuji. Už mám přečtené všechny co mají v knihovně a ted budu čekat na nějakou novinku.

putpuda
18.11.2017 4 z 5

Lauru W. jsem si oblíbila, ikdyž musím přiznat, že bych nejradši četla jen ten příběh z minulosti. V téhle knize, já nevím proč, mi část, kde se odehrává příběh Marie a Amélie, vůbec nesedla. Přišlo mi to tak nějak prostoduše napsané. Jinak to vyjádřit neumím.
Ale příběh je pěkný. Tajemství jako u předchozích knih...jen teď nějak nestíhám a na čtení nemám tolik času, kolik bych chtěla, tak jsem knihu četla o trošku déle. A určitě se budu těšit na další dílo autorky ;)

Šárka5875
14.10.2017 4 z 5

Kniha Znamení osudu pro mě byla prvním čteným kouskem od autorky. Zpočátku jsem se nemohla úplně začíst. Vztahové, rodinné a přátelské propletence pro mě občas byly zmatečné. Ale postupem četby jsem do příběhu pronikala hlouběji, vztahy si utřídila a toužila po tom, rozplést všechny ty záhady, které se rojily ať už v linii z minulosti kolem Lízy nebo v současné době kolem Marie a Amélie. Ke konci příběhu jsem opravdu hltala stránku za stránkou a nemohla jsem se odtrhnout.

Pokud hledáte knihu plnou napětí, vztahových tajemství a romantiky, navíc umocněnou exotickými dálkami a prolínáním současnosti a minulosti, určitě sáhněte po Znamení osudu.

josska
28.09.2017 5 z 5

Knížky mám od spisovatelky moc ráda,Nový Zéland super a prolínání minulosti a součastnosti mám ráda.Bezva oddychovka

ritz
18.09.2017 4 z 5

Pěkný příběh, čtivě napsané, na mě moc velký "happy end".

havana
13.08.2017 5 z 5

Přečteno jedním dechem. Krásný příběh.

zuzana2599
17.07.2017 4 z 5

Moc hezký příběh odehrávající se na Novém Zélandu, kde se prolíná přítomnost s minulostí. Knížku doporučuji jako nenáročné čtení, určené k chvílím pohody a odpočinku... Já jsem ji přečetla za dva večery a odpočinula si tak od thrillerů a krimi románů. A vůbec nelituji :-)