Zpívánky 1

Zpívánky 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/487203/bmid_zpivanky-1-v2b-487203.jpg 5 16 16

Kniha obsahuje dvanáct lidových písniček včetně barevných not, které si děti mohou samy přehrát pomocí Kouzelného piána. Zahrají si známe písničky jako Jede, jede poštovský panáček, Pec nám spadla, Já mám koně, Černé oči, Červený šátečku, Holka modrooká, Skákal pes a další.

angloumene
10.03.2024 5 z 5

Písničky jsou poměrně hezky zasazeny do příběhu, grafika je jednoduchá, takže si s knihou vyhraje i náš dvouleťák. Doma si jen tak nezpíváme, takže tohle je super nástroj jak syna s těmito 'klasikami' seznámit.

Dsenbi
21.01.2023 5 z 5

Oceňuji originální spojení dvou písniček do příběhu.

EvikU.
25.01.2022 5 z 5

Kniha se nám velmi líbí. K Vánocům dostala dcerka 4 roky Albi tužku. Tuhle knihu máme půjčenou z knihovny. Písničky a povídání v ní o obrázcích jí moc baví.

cziss
31.12.2021 5 z 5

Ilustrace v knížce jsou malované, písničky hezky nazpívané. Dětem se moc líbí.

JessieEx
02.06.2021 4 z 5

Tato je synova nejoblíbenější z Kouzelného čtení. Já bych možná uvítala lepší zpracování, ale i tak si ji chválím! Syn se naučil písničky, které ho doposud nezajímaly... No a je schopný pouštět jednu a tu samou stále dokola, "do zblbnutí".

Shui-Xian
11.02.2020 5 z 5

Význam elektronických knížek jsem nikdy úplně nepobrala, ale jen do doby, než se tahle ocitla u nás doma. Je načtená a nazpívaná opravdu dovedně a moje děti ji milují. Ačkoliv jim zpívám odmalička, vyžadovat písničky (i v mém provedení) začaly hodně až po seznámení se Zpívánkami...

Autorovy knížky