Zrádný anděl
Ulrike Bliefert
Leonie tráví prázdniny společně s rodiči, kamarádkou Maike a malým bratrem. O nejmladšího člena rodiny se má během dovolené postarat místní dívka Sonja, ke které se Maike začne od začátku chovat podezřívavě. Leonie to nechápe a považuje za přehnané. Sonja však něco tají. Jaká je její minulost?... celý text
Napínavý příběh z edice pro dospívající, líbil se mi, ale ke konci jsem čekala trochu více napětí, prostě pořád dobré, dobré a pak najednou ŠMIK a byl konec.....a pro mě tedy celkem předvídatelná zápletka, čekala jsem, že ke konci mě kniha něčím překvapí, že tam bude schováno něco, co mi uniklo, ale bohužel neuniklo....
Po knize jsem šáhla s tím, že by to nemuselo být špatný... A ejhle - knize se povedlo mě k sobě přikovat a číst a číst, dokud nebude konec. Celou knihu jsem zkoušela předvídat, jak a proč to celé dopadne a proto se mi líbilo, že to nebylo hned jisté, i když člověk tušil, že to nebude jen tak... opravdu velmi milé, ale napínavé čtení..
První stránky byla celkem nudná, ale pak už se to rozjelo :) Víc se mi sice líbil Výkřik do tmy, i tak to ale bylo moc pěkné :)
Moc pěkná knížka :), možná trochu předvídatelná, ale četla se pěkně a příběh byl napínavý od začátku až do konce. Konec knížky jsem vůbec nevěděla o co jde a byla jsem z toho docela dost zmatená, postupem jsem všechno pochopila a byla jsem i celkem překvapená, i když jsem něco tušila už od začátku :). Doporučuji přečíst!!!
Kniha mě opravdu velmi mile překvapila. Splnila má očekávání. Vlastně byla ještě lepší, než jak jsem čekala! :D
I přes počáteční nedůvěru k prvním pár stránkám se mi knížka velmi líbila. Je napínavá a má velmi dobrý děj. Celou knihu můžete hádat, jak to všechno dopadne. Měla jsem své tipy a občas jsem nevěděla jestli správné. Místy vás kniha může od vašich úvah zmást. Každopádně mě se moc líbila. I když čekala jsem asi horší konec.
Vidím tu samé pozitivní komentáře, ale vubec nechapu co se vam na te knize líbilo. Ale každý má svůj názor chápu:D. Mě tahle kniha vůbec nebavila přemáhala jsem se ji dočíst. Přišla mi celkem nudná a nesmysluplná.