Zrádný anděl přehled
Ulrike Bliefert
Leonie tráví prázdniny společně s rodiči, kamarádkou Maike a malým bratrem. O nejmladšího člena rodiny se má během dovolené postarat místní dívka Sonja, ke které se Maike začne od začátku chovat podezřívavě. Leonie to nechápe a považuje za přehnané. Sonja však něco tají. Jaká je její minulost? Co je vůbec zač ta dívka s tváří anděla? Pokud Leonie neodhalí děsivou pravdu včas, budou všichni ve velkém nebezpečí. ... celý text
Literatura světová Thrillery Pro děti a mládež
Vydáno: 2013 , Fragment (ČR)Originální název:
Lugenengel, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrádný anděl. Přihlašte se a napište ho.
Určitě jsem četla lepší příběhy, ale bylo to celkem fajn. Začátek mě teda absolutně nebavil, ale nějak jsem to přežila, až když se to začalo rozjíždět, mě to trochu chytlo a nemusela se do čtení nutit. Nicméně nic co bych si přečetla znovu, za mě průměr.
První odstavec je stejný jako u mé recenze na knihu Výkřik do tmy. Nechci se opakovat :)
Leonie tráví prázdniny s rodiči a kamarádkou už několikátý rok po sobě, tento rok to ale.bude jiné. Nikdo o tom ještě nemá ani tušení.
Nejmladší člen rodiny dvouletý Dominik , kterému ale nikdo neřekne jinak nic Nicky, bude mít svou slečnu na hlídání. Jenže ne tu, na kterou je zvyklý a je složité hned sehnat náhradu. Až na jednoho člověka- záhadnou Sonju, už její jméno vzbuzuje dojem skrývaneho tajemství a když se Leonie poprvé dozví o podivné soše, boj o život začíná.
Vlastně začal... ukradenou Nickyho fotkou. Kým a proč? Co skrývá minulost?
Kniha Zrádný anděl v seznamech
Přesně jak jsem tušila. Bylo to prvoplánové a úplně jasně vám dojde, o čem kniha bude . Příběhů na téma chůva, je nespočet a že jsem jich četla dost. Samozřejmě kniha nebyla vůbec špatná, konec knihy byl skvělý a překvapil mě. Čtení je je strašně lehké a knihu přečtete za pár hodin, vzhledem k počtu stran. Bohužel ale to je snad asi vše, žádné wow nelze očekávat. Kdo se zamyslí, dojde mu naprosto hned, co se v knize bude dít a jak to případně skončí. Řekla bych že tohle byl slabší thriller, ze kterého jsem si teda na zadek nesedla.