Ztichlá zoo: Co jste kvůli pandemii neviděli

Ztichlá zoo: Co jste kvůli pandemii neviděli
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469099/bmid_ztichla-zoo-co-jste-kvuli-pandemii--Bme-469099.jpg 5 22 22

Přesně 173 dní z jediného roku bez návštěvníků – tak dlouho Zoo Praha nikdy ve své historii uzavřena nebyla. Nová fotografická publikace, kterou připravili Miroslav Bobek, Petr Hamerník a kolektiv, zachycuje období od začátku března 2020 do konce února 2021, kdy musela pražská zoo na skoro polovinu tohoto času uzamknout své brány. Prostřednictvím 126 fotografií můžete nahlédnut do areálu, pavilonů i expozic. Zavedou vás do zákulisí práce chovatelů a mezi zvířata, která jste vidět nemohli. Umožní vám nahlédnout do doby, kdy byla Zoo Praha sice uzavřená, ale žila dál. Vždyť co se tu za ten rok narodilo mláďat a událo radostí, o které se chceme podělit! Přijměte pozvání na procházku rokem uzavřené zoologické zahrady a alespoň skrze fotografie se jím nechte provést.... celý text

Le Chat
29.09.2022 5 z 5

Opravdu krásně udělaná fotokniha, plná skutečně povedených fotografií a také informací “ze zákulisí”. Když se k tomu ještě přidá skutečnost, že tato kniha podporuje dobrou věc, nemám co vytknout a klidně bych dala i 20 hvězdiček. :-) Doporučuji každému, kdo má zvířata rád.

Konfu97
09.06.2021 5 z 5

Krásná kniha, která podpoří naší zoo a ještě díky fotkám a článkům zjistíte, co se v zoo dělo v době, kdy jsme jí osobně navštívit nemohli.

martinaandulka
08.05.2021 5 z 5

Nádherná kniha o pražské zoo,která krásnými fotografiemi a komentářemi popisuje nelehký rok v době pandemie.

blanka5427
01.05.2021 5 z 5

konečně jsem se jí včera dočkala a je naprosto skvělá

Hana187
30.04.2021

To, že kniha je profesionálně odvedená práce s nádhernými obrázky, které zachycují naprosto ojedinělou dobu v historii pražské ZOO a která se, doufejme, nebude opakovat, by bylo zbytečné konstatovat. Že udělá radost každému milovníku zvířat je jisté. Ale pro mě je největším přínosem, že tento krásný dar pro nás, návštěvníky Troji, zpětně může aspoň trochou pomoci udělat radost mé milované ZOO. Moc za tu nádheru děkuji.

slonik27071983
30.04.2021

nadherná kniha plná krasných ilustrací a fotografíí přečtěno pří cestě do Zoo Praha a zpátky naprosto užásná kniha :)

Gabi13
07.04.2021 5 z 5

Přečteno na jedno nadechnutí. Voňavá knížka plná krásných fotografií a vzpomínek na dobu, když bylo líp a my to mohli vidět naživo.

Elenče
04.04.2021 5 z 5

Obrazová publikace připomínající, že zoologické zahrady jsou stále tady. Jejím zakoupením podpoříte provoz zoo v nelehké době odříznutí od příjmů. Za odměnu dostanete pořádnou dávku unikátních snímků jejich chovanců, postřehy pana ředitele i zajímavosti ze života a chovu vzácných zvířat.

LunaL.
03.04.2021 4 z 5

Hezká kniha plná krásných fotografií zvířat a zoo. Ve zkratce provedení zoo rokem pandemie. Jen těch zajímavostí tam mohlo být víc. Skvělý způsob, jak podpořit zoo v téhle nelehké době - knížka by byla hezký dárek pro milovníky zvířat a zoo Praha.

Blanka29
31.03.2021 5 z 5

Jak už název napovídá, jedná se o knihu, která se věnuje Zoo Praha v době jejího uzavření. Je plná fotek zvířat, které se narodily v této nelehké době a návštěvníci neměli možnost většinu vidět. Nechybí u nich komentáře a i různé zajímavosti....

Autoři knihy

Miroslav Bobek